Katalin hercegné komoly szabályokat kell hogy kövessen az öltözködésben is.

Katalin hercegnét sok mindenben korlátozzák

Neked feltűnt, hogy melyik az a ruhadarab, amit Katalin hercegné régebben előszeretettel hordott, de amióta a király család tagja azóta nem?

Amióta Katalin hercegné a királyi család tagja, azóta ez a ruhadarab tiltólistán van. Pedig nagyon szerette, erre bizonyíték az is, hogy régebben sokszor láthattuk rajta, de most ki kell hagynia az outfitek összeállítása során.

Persze Katalin hercegné itt-ott próbál kitörni a szigorú keretekből, többször is megszegte már a király előírásokat. Például akkor, amikor vörös körömlakkot viselt.

Ez a ruhadarab tilos

Katalin hercegné egyébként régen nagyon szeretett csinosan, néha akár kicsit merészebben is felöltözni. A meleg nyári napokon, vagy akár egy-egy esemény során nagyon szívesen viselt olyan ruhákat, amelyekben látszódott a gyönyörű dekoltázsa.

Azonban amióta a királyi család fontos és magasrangú tagja, azóta sokkal zártabb felsőrészeket kell felvennie. Hatalmas előrelépés, hogy néhány vörös szőnyeges megjelenés alkalmával, kicsit többet mutathat a vállaiból, ám a dekoltázs továbbra is tabu, azt takarnia kell.

via