A nyilvános szerepléseit mindig árgus szemekkel figyelik Katalin hercegnének, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a szivárványos esernyővel kiegészült szett ekkora ovációt váltott ki. 

Gondosan összeválogatott szett 

Sőt, az is egész biztos, hogy a különleges kiegészítőt nem véletlenül választotta a hercegné, ugyanis az outfitjei mindig gondosan összeválogatott darabokból állnak, így joggal feltételezhetjük, hogy a szivárványos esernyő is tudatos döntés eredményeként landolt Katalin kezében. 

Te is beszerezheted 

A királyi családért rajongók akkor odáig voltak a wales-i hercegné vibráló kiegészítőjétől, az Amazon pedig most mindössze alig 19 fontért, vagyis 8500 forintért árul egy hasonlót. 

Feldobja a szürke, esős napokat 

A nagy szivárványos esernyő garantáltan feldobja majd a szürke, esős napokat, az élénk kiegészítőnek hála pedig még a borongós napokon is sokkal jobban érezhetjük magunkat. Egy ilyen darab biztosan mosolyt csal az arcokra, arról pedig már nem is beszélve, hogy az Amazon által forgalmazott esernyőt nagyon tartósra tervezték, így attól sem kell tartani, hogy az első szél kicsavarja a kezünkből. A kinyitása is rendkívül egyszerű, csak egyetlen gombnyomás a fogantyún és olyan gyorsan kinyílik, mint a villám. 

(via)