Sor került Love Got to Do with It? a premierjére, és nem meglepő, hogy mindenki Lily James ruhájáról beszél.

Lily James rosszul választott ruhát a vörös szőnyegre

Természetesen érthető, hogy a sztárok szeretnek kiöltözni a vörös szőnyegre, és olyan szettekben megjelenni, amelyekkel rögtön a címlapokra kerülnek. Hogy ez pozitív vagy negatív értelemben történik, az sokak számára nem fontos, a negatív hírnél is jobban zavarja őket egy dolog: ha állandóan igazgatni kell a ruhát. 

Lily James így járt, amikor kedd este részt vett a Love Got to Do with It? premierjén, amelyet Londonban tartottak. Nem tudni, hogy saját, vagy stylistjai tanácsára, de úgy döntött, hogy egy mélyen dekoltált, zöld ruhában lép a vörös szőnyegre. Nagy hiba volt, ugyanis a megjelenés alatt végig egy dologgal kellett foglalkoznia, mégpedig azzal, hogy a mellei ne essenek ki a ruhából. 

Lily James csúnya szakításon van túl

Elég lett volna ugyanis egyetlen rossz mozdulat, és meglett volna az év egyik legdurvább vörös szőnyeges bakija. Természetesen, mivel Lily James egész este a ruháját igazgatta, egyáltalán nem tudott az eseménnyel foglalkozni. Partnere Shazad Latif volt, akit nem tudni, mennyire zavart a merész, na és a gondokkal járó ruha. 

Lily James egyébként néhány napja szakított basszusgitáros barátjával, Michael Shumannal, akivel két éig alkottak egy párt. Hogy a merész ruhával neki akarta-e megmutatni, hogy mennyire szexi, vagy ettől független, azt egyelőre nem tudni, ám az sajnos biztos, hogy ez nem sikerült túl jól.

via