Lourdes Leon, Madonna lánya kedveli azokat a darabokat, melyekkel feltűnést kelthet. Igazán egyedi stílusa van, amibe sok minden belefér, többek között az egészen merész meztelenruhák is. Most ismét egy ilyet kreációval okozott feltűnést

Madonna lánya alig viselt valamit a vörös szőnyegen 

Visszatér a Victoria’s Secret Fashion Show, a bemutató népszerűsítését pedig már el is kezdték. New Yorkban tartották meg az első eseményt, amin részt vett a cég több modellje, illetve hírességek is voltak a meghívottak között. Sokan választottak alig takaró ruhát, így tett Lourdes Leon is, aki egy mezteleruhában érkezett a rózsaszín szőnyegre. 

madonna-lanya-2023
Gilbert Flores / Getty Images

Lourdes Natalia Fedner divattervező ruhájában érkezett, ami, ha jobban megnézünk, különleges technikával készült. A meztelenruhát fémtextilből alkották meg, melyet lazán csomóztak egymáshoz, így pókhálószerű lett végeredmény. A darab kifejezetten sokat mutat, a celeb csak egy fekete bugyit vett alá. 

A szett nem nyerte el a rajongók tetszését

Lourdes ruhája nem aratott osztatlan sikert a netezők körében. Voltak, akik szerint láthatóan nem érezte magát annyira komfortosan benne, erről árulkodik a póza is. Míg mások azt hangsúlyozták ki, hogy láthatóan változtattak az eredeti ruhán, mivel ritkább lett a csomózás. 

A hálózás sűrűbb a modell ruháján, és szépen kidolgozottnak tűnik. A Lola verziója túlságosan pókhálószerűnek hat

– írta az egyik netező az Instán. 

A stílus, a méret, a póz, a magabiztosság... egyszerűen nem tetszik semmi ezen a fotón

– bírálta Lourdes szettjét egy másik kommentelő. 

Többen kiemelték, hogy a ruha nem feltétlenül lett volna rossz, ha több benne a csomózás, és egy számmal nagyobbat készítenek számára. Túlságosan követte az alakját, ami egy ilyen ruhánál nem feltétlenül praktikus. 


Via