Egyszerűen nem tudjuk megunni a csillogást, a fémes, különösen az ezüst kiegészítők 2024-ben is nagyon szexi trendnek számítanak. Szerencsére tudják ezt a nagy fast fashion márkák is, hiszen csupa metálos kiegészítővel találkozhatsz a boltok polcain. Akárcsak a Mango táskája, ami az új kedvenced lesz a szezonban! 

A Mango táskája tökéletes nyárra 

Lehet, hogy először azt gondolnád, hogy a csillogó, strasszos kiegészítők csak az ünnepi szezonban jöhetnek elő, de a 2024-es trendek szerint egész évben előkerülhetnek. Tavasszal és nyáron különösen népszerűek lesznek, szóval érdemes megnézned az ezüstös táskákat, cipőket. Ha pedig csillogásra vágysz, akkor a Mango táskáját neked találták ki.

mango-taska-2024
Strasszos bársonytáska 7 995 Ft

A partytáska, fekete bársonyból készült, ettől nagyon elegáns, de a strasszok teszik igazán különlegessé. Rengeteg apró kő van rajta, így úgy csillog, mintha egy ékszer lenne. Annyira extra, hogy nincs olyan szett, amit ne dobna fel! Tökéletes egy buliba, de akár egy csajos vacsira vagy a kedvenc fesztiválodra. A mérete is teljesen ideális, nem túl nagy, de a legfontosabb dolgokat magaddal tudod majd vinni. 

Ha megtetszett a trend, akkor érdemes pár csillogó kiegészítőt beszerezni. A strasszos táskát akár egy ezüstös magassarkúval is viselheted, ebben az esetben még extrább lesz a szetted


Via