A magyar márka egyedileg tervezett és gyártott ékszereket készít, melyek teljesen hozzád, a viselőhöz igazodnak. Legnépszerűbb termékeik a fonalas  karkötők és bokaláncok, amik tökéletesen kombinálhatók sportosabb és elegánsabb öltözékkel is. A vékony fonalakon lógó apró medálok finoman és stílusosan mondják el az őket viselő személy történetét. 

GRAV nyaklánc

A finom kis darabok hordozhatják a számodra fontos emberek csillagjegyét, kezdőbetűjét vagy különböző szimbólumokat, amiket mindig szeretnél magadhoz közel tudni. Bár a választék már most is olyan széles, hogy kimeríthetetlennek tűnik, hétről hétre érkeznek új modellek. A pontot az i-re mégis a honlapon elérhető  karkötő tervező  teszi fel, aminek segítségével egészen biztos, hogy olyan lesz a végeredmény, amilyet te szeretnél.

Válogass a GRAV tervezői által gondosan megálmodott egyedi karkötő fazonok közül! Döntsd el, hogy milyen medál a legkifejezőbb számodra, 14K aranyban vagy épp 925 ezüstben passzolna hozzád jobban, a szakadásmentes fonál színét is álmodd meg, végül pedig a maximum karakterszámhoz illeszkedve add meg a medálba gravírozandó szöveget a tökéletes összkép érdekében. 

Nézz körül a GRAV weboldalán és dobd fel a fesztiválszezont személyre szabott kiegészítőkkel!