Jelenleg szünetet tart a turnézásban Taylor Swift, és a barátjával elugrottak a Bahamákra, hogy kicsit pihenjenek. Lesifotók azonban készültek róluk, így láthatjuk. hogy az énekesnő milyen stílusos szettekben nyaral. A csajok egyik kedvence ez a bikini! 

Imádják Taylor Swift bikinijét a nők 

Taylor és Travis jelenleg a Bahamákon vannak, az elmúlt napokban már több fotó és videó készült róluk. Többek között strandolás közben is lekapták őket, így láthattuk, hogy milyen dögös bikinit csomagolt Taylor az útra. A sztár egy kétrészes darabban strandolt, ami biztosan nem most bukkant fel utoljára. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taylor and Travis (@tayvisworld13) által megosztott bejegyzés

A szemfüles rajongók már azt is kinyomozták, pontosan melyik márkától származik a bikini. A Montce fürdőruhája igazán bájos, miközben kifejezetten szexi darab. Az alsója húzott, így picit formálja a feneket, a felsőrészen pedig még egy masni is található, érthető, miért olyan nagy kedvenc

taylor-swift-furdoruha-2024
Montce

A sárga-fehér csíkos bikini több méretben kapható, de a lelkes rajongók már szinte teljesen elkapkodták, így jelenleg nem érhető el az összes. Egyébként nem egy olcsó darab, mivel a felső 53 ezer forintba, az alsó pedig 35 ezer forintba kerül. Ez azonban nem akadályozta meg a nőket abban, hogy tömegével rendeljék meg. Több színben, mintában elérhető, így mindenki megtalálhatja a stílusának, ízlésének leginkább megfelelőt. 


Via