Ha te is a következő 3 csillagjegy közé tartozol, irtó szerencsések érezheted magadat, ugyanis a bolygók gondoskodnak arról, hogy életed legromantikusabb hétvégéje elé nézz.

Oroszlán

Végre megismerkedsz álmaid pasijával, aki pont olyan, mint te! Ugyanazok az értékek, a gondolkodásmód, rengeteg közös dolog van bennetek. Amennyiben párban élő vagy, nagy az esélye annak, hogy a szerelmed megkéri a kezedet vagy pedig feldobja a családalapítás ötletét. Minden Oroszlán számára új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életében.

Nyilas

Sokáig úgy tűnt, hogy nem találkozhatsz senkivel, aki érdekes lenne. De mikor a hétvégén rászánod magad, hogy megnyitod a társkeresőt, valóságos csodaként könyveled el, hogy rábukkansz egy srácra, aki igazi úriember, és pont olyan, mintha az álmaidból lépett volna ki, ráadásul még egy meglepetéssel is előrukkol. De a párban élőkre is várnak meglepetések, mivel a szerelmük valóra váltja egy régi álmukat.

Halak

Ez a te hétvégéd Halak, hiszen a Hold a te jegyedben jár, és készen is állsz arra, hogy megnyisd valakinek a szívedet. Kicsit aggódhatsz, mert lehet az illető egy kollégád, vagy közeli barátod, de valójában épp ettől lesz olyan jó. A párban élők ugyancsak emlékezetes napok elé néznek, mivel a kedvesük valami olyat tesz, amire álmukban sem gondoltak volna, hogy valaha is megtörténhet.