A hétvégi Szűz Hold leginkább a karrierben, és az anyagiakban hozhat sikert, miközben megdobja a zodiákus tagjainak önbecsülését is. A következő 3 csillagjegy vérbeli mázlistának érezheti magát, ugyanis óriási meglepetésben lesz részük:

Rák

Nagyszerűen kezdődik a szezonod kedves Rák, mivel jó esély van arra: váratlanul előléptetnek vagy megemelik a fizetésedet a melóhelyeden. De még az sem kizárt, hogy felajánlják neked máshol álmaid munkáját. El se akarod hinni, hogy ez összejöhet, mivel te úgy érzed, nem tettél annyit a siker érdekében. Most ne is törődj ezzel, csak élvezd a dolgot!

Szűz

Amihez hozzáérsz, az arannyá válik, Szűz. Egyszerűen mindenben sikered van. Hódítasz a pasiknál, te nyersz a társaspartikon, sőt, most még valamilyen nyeremény is az öledbe pottyanhat, mert jó időben vagy jó helyen, netán hozol egy remek döntést. Több meglepő élményben is lesz részed, de persze leginkább az dob majd fel: egy kis plusz zsozsó üti a markodat. Épp kapóra jön, nem igaz?

Halak

Talán az utóbbi időben kissé magad alatt voltál, és úgy érezted, átok ül rajtad. Erre mi történik a hétvégén? Hirtelen szerencsés helyzetek sorozatában találhatod magad, amikor lépten-nyomon ér valamilyen kellemes meglepetés. Olyan lehetőségeket ajánlhatnak neked, amikről eddig álmodni sem mertél. A párban élők fognak csak igazán hátast dobni, ugyanis olyan ajándékkal vagy meglepő gesztussal áll elő a pasijuk, amiről talán álmodni sem mertek.