Véget ért az örök január, a február pedig hihetetlenül gyorsan elrepül, főleg, hogy ez az év legrövidebb hónapja. Ám sokak számára a legizgalmasabb is. Ennek a 3 csillagjegynek fel kell készülnie a változásokra, ugyanis abból februárban lesz bőven.

Halak

A Halak jegy szülötteinek a február a karrier szempontjából lesz vízválasztó. Ebben a hónapban ugyanis lehetőséged lesz megcsípni az álommelódat, 2023-ban most van a legnagyobb esélyed arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Ne titkold a vágyaid, a céljaid, most nyerő pozícióban vagy, és könnyebben meghallgatásra találhatnak a kéréseid, mint valaha. 

Skorpió

Ha Skorpió vagy, akkor az 5-i újhold lesz az, ami előre billenti kicsit az életedet. Februárban számos olyan dolog történhet, ami nem csak a céljaidat tisztázza kicsit, de a traumáidra is rávilágít. Ne söpörd a szőnyeg alá a gondokat! Nagyon fontos, hogy ebben a hónapban minden apró jelzésre odafigyelj, és semmire se legyints. Ha most szembenézel akár a kellemetlen helyzetekkel is, akkor később még hálás leszel magadnak. Itt az idő változtatni!

Bak

Végre! Eljön a szerelem, amire annyira vágytál. Februárban a szenvedélyé, a romantikáé lesz a főszerep. Ámor nyila végre eltalál, és az év további részében már nem kell egyedül megküzdened a mindennapokkal. Áldás ez neked, hiszen régóta vágysz rá, hogy végre megtaláld a társadat. Tanulj azonban a régi hibákból, és ne kövesd el őket újra - csak így lehet esélye az új kapcsolatnak hosszútávon.