Azért különleges a 13-ai Skorpió újhold, mert tele van szenvedéllyel. Te is arra fogsz koncentrálni, hogy mindent szívvel-lélekkel csinálj, de a csillagok is gondoskodnak arról, hogy kellő lendülettel és akaraterővel rendelkezz ahhoz, így könnyedén megvalósíthasd a vágyaidat. A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek most simán megvalósulhat az álma:

Rák

A Skorpió újhold a szenvedély, a kreativitás és a termékenység ötödik házát érinti nálad. Ez azt jelenti: lehetőséged van sikert érni el azon a területen, amelyiken csak szeretnél. Jó lenne ismert influenszernek lenni, vagy annak örülnél, ha az emberek elkapkodnák a festményeidet? Most lazán megvalósulhat az álmod művészként vagy szolgáltatóként, ha esetleg egy saját kutyakozmetikára vágysz.

Skorpió

Eljött a te időd, Skorpió! Az újholddal a jegyedben megállíthatatlan leszel. Reflektorfénybe kerülhetsz, és végre felfedezhetnek az emberek. Itt az ideje megcsillogtasd a tudásodat, a tehetségedet a melóhelyeden vagy a megfelelő közegben. Most nem szabad habozni, hiszen a csillagok is támogatnak téged, a karrieredet, a nagy álmaidat, szóval hajrá!

Halak

Bonts vitorlát, Halak – akár szó szerint, akár metaforikusan. Miről álmodsz? Egy világkörüli útról? Hogy mindenki a te dalodra táncoljon? Vagy régóta szeretnél egy másik országba költözni? Most semmi sem állhat az álmod útjába, legfeljebb te, ha nem élsz  azokkal a lehetőségekkel, amiket a sors kínál neked. Ne hagyd, hogy a félénkséged vagy a bizonytalanságod az utadba álljon!