Véget ért a Halak telihold, de a csillagok állása továbbra is kedvezően hat a csillagjegyek életére. Lesznek olyan szerencsések, akiknek a következő napok sorsfordítónak bizonyulnak, és valósággal megváltozik az életük.  

Vízöntő

Frissítő hétvége vár rád, tele új találkozásokkal. Az időd nagy részét menő kávézókban, a vízparton vagy egy klassz klubban töltöd, ezek kifejezetten kedveznek a társasági tevékenységeknek. Jó lehetőség ez a régi barátságok felfrissítésére, új kapcsolatok kialakítására.

Bika

Pihentető hétvégét tervezel a barátaiddal. Az idődet arra használod, hogy valami jót csinálj, de azért magadra is fordíts energiát. Wellness, egy jó könyv vagy egy nap a természetben, lehet, hogy csak arra van szükséged, hogy feltöltődj.

Skorpió

A Skorpiók kreatív lendületre számíthatnak. Legyen szó a művészetről, a munkáról vagy a mindennapi problémák megoldásáról, kreatív energiájukat különösen ösztönzik a csillagok. A hétvége a megfelelő alkalom arra, hogy új projektekbe vesd bele magad, vagy hogy haladj a már meglévőkkel.