Mozgalmas nyarat tudhatnak maguk mögött a csillagjegyek. Voltak, akiknek a szerelemben jött össze minden, míg mások végre elutazhattak pár különleges helyre. A nyár vége, és a telihold még tartogat izgalmakat, hiszen akadnak olyanok, akiknek szinte sorsfordító változás történik az életében. 

Halak

A telihold során a Halak erényei kitűnően tudnak érvényesülni - anélkül, hogy elengednék a finom, érzékeny természetüket. Most nagyon jól el tudod választani magad a környezetedtől, ennek köszönhetően könnyedén kiegyensúlyozott maradsz szinte bármilyen helyzetben. Ha ezt a tulajdonságodat megtartod, akkor szuper időszak kezdődik az életedben. Most különösen hasznát veheted, és úgy érezheted, hogy minden vágyad teljesül. 

Rák

Növekedési időszak kezdődik az életedben, és végre fel tudod fedezni a belső erődet. Világosan felismered, hogy melyek a legfontosabb dolgok számodra az életben, ami segít megerősödni, és azokra fókuszálni, akik vagy amik számítanak.  A telihold ideje alatt új dolgokat tanulhatsz és fejlesztheted olyan képességeidet, melyek hosszabb távon messzire vihetnek.  

Skorpió

A telihold elsősorban életenergiát és bátorságot ad a Skorpióknak. Most megnyílhat az ajtó az új projektek és tapasztalatok előtt, készen állsz arra, hogy hatalmas kalandba kezdj. Annyira határozott vagy, hogy képes vagy mindent magad mögött hagyni, és teljesen új lehetőségeket keresni. Hamar kiderül számodra, hogy ezzel csak nyerhetsz, így az is előfordulhat, hogy új országba költözöl vagy karriert váltasz.