Az augusztus 31-ei Halak teliholdnál élénk álmokra, erőteljes megérzésekre és intenzív érzelmekre számíthatsz. Megpróbálhatsz elmenekülni a most felszínre kerülő igazságok elől, de ne tedd! A horoszkóp szerint alapjaiban megváltozhat ennek a 4 csillagjegynek a szerelmi élete a telihold időszakában:

Szűz

Ahogy a Halak telihold kibontakozik, a párkapcsolatod kerül a fókuszba. Általában meglehetősen logikus ember vagy, ez a holdvilág arra ösztönöz: fogadd el azokat a lehetőségeket, amiket a kapcsolatod kínál. Próbáld meg most nem korlátozni a gondolkodásodat, amikor a szerelemről van szó, Szűz, mert előnyödre válik, ha nyitott maradsz, és megbízol a pasidban. Ha épp ismerkedsz valakivel, akkor ugyanezt kell tenned, és fejest ugrani a kapcsolatba!

Oroszlán

Fájhat neked ez a telihold, kedves Oroszlán, ha már egy ideje rossz a kapcsolatod. Amennyiben a lelked mélyén tudod, hogy vége van, akkor engedd el. Csak így lelhetitek meg mindketten a boldogságot és az igaz szerelmet. Amennyiben szingli vagy, mutasd ki az érzéseidet annak, aki tetszik, mert talán csak erre van szüksége ahhoz, hogy végre felvállalja az érzéseit.

Skorpió

Egyes Skorpiók életük legforróbb időszaka előtt állnak, tele szenvedéllyel, szerelemmel és szexszel, és rengeteget javul a kapcsolatuk. Ha eddig nem merült fel, most szinte biztosan előtérbe kerül a házasság kérdése. Viszont más párok felülvizsgálják a viszonyukat, és azon fognak agyalni: megéri-e folytatni. Valószínűleg együtt maradnak, de új határokat állítanak fel, vagy a párterápia mellett döntenek.

Halak

Mivel a te jegyedben lesz telihold, nem úszod meg dráma nélkül ezt az időszakot. Meglehet,  kétfelé húz a szíved, és ez most még intenzívebben fogod érezni. A döntés pedig elkerülhetetlen. De ez nemcsak két srác versenyére utalhat, mert a karrier és párkapcsolat is versenghet a szívedért. Talán a lelked mélyén szabadságra, sikerre vágysz, és úgy érzed, a pasid mellett nem tudsz kibontakozni. A szinglik pedig hallgassanak a megérzéseikre, mert kellemes meglepetés érheti őket.