A heti szerelmi horoszkóp szerint a Merkúr és az Uránusz retrográd, valamint a Halak telihold óriási változások hoz. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az Oroszlánban lévő Vénusz az önfelfedezés útjára visz, hogy segítsen megérteni, mi okoz igazán örömet. Jelentős átalakuláson mész keresztül, és amire rájössz, annak fényében döntesz majd a kapcsolatod sorsáról. Szingliként viszont a felfedezések hatására teljesen más módszerekkel kezdhetsz ismerkedni.

Bika

Már világosan látod, mit rontottál el a korábbi kapcsolataiban és mit kellene tenned annak érdekében, hogy végre rátalálhass az igazira. Párban élőként is rájössz, mivel érhetnéd el, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok köztetek a pasiddal, és megkapd azt, amire vágysz.

Ikrek

Valószínűleg a Merkúr retrográd hatására, de úgy érzed, szükséged van a dolgok tisztázására, ezért úgy döntesz: beszélsz az exeddel és kielemezitek a kapcsolatotokat. De megvan annak a veszélye, hogy így újra egymásra is találtok. A párban élők is gyógyító beszélgetéseket folytatnak a héten azt remélve, így szintet léphetnek a kapcsolatukban.

Rák

Mindig kész vagy feláldozni magadat a szerelmedért, de most történhet valami, ami után azt mondod: ebből elég. Végre önmagadat választod. Talán ez a kapcsolat végét is jelentheti, de ez kivételesen nem zavar, mert jobban bánt az, hogy eltávolodtál magadtól és nem vagy boldog.

Oroszlán

A Vénusz befejezi retrográd mozgását a csillagjegyedben, ami segít abban, hogy pozitívabban érezd magad, és ez kulcsfontosságú a sikeres kapcsolat kialakításához. Még a legjobb kapcsolatokban is előfordulnak kihívást jelentő pillanatok, de ti most végre fellélegezhettek az imádottaddal.

Szűz

A közelmúltban nagyon sokat fejlődött a romantikus kapcsolatod, de néha kihívást jelenthet teljes mértékben elfogadni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretnéd. Légy egy kicsit türelmesebb és megértőbb Mr. Biggel, mert valami nagyon jó alakul köztetek. A szinglik is legyenek nyitottak azzal szemben, akivel a napokban ismerkednek.

Mérleg

A napokban hirtelen rádöbbensz, mennyi mindent tettél a kapcsolatodért, hogy működjön, és talán azt érzed: nem érte meg. Könnyen lehet, hogy ezért szakítasz a pasiddal. Most minden Mérleg elkezdi jobban tisztelni és szeretni önmagát, mert még a szinglik is szembesülnek azzal: a korábbi kapcsolataikban is mindig  feláldozták magukat.

Skorpió

A szinglik végre bevonzhatnak egy olyan kapcsolatot, amilyet megérdemelnek. Ha boldogtalan párban élő vagy, akkor valószínűleg erőt veszel magadon, és bármennyire is szereted, végül kilépsz a kapcsolatból. Amennyiben te is tudod, hogy mérgező kapcsolatban vagy, ne dugd tovább a fejedet a homokba, és vedd észre, mit tesz veled a pasid.

Nyilas

Nem menekülhetsz tovább, Nyilas. Mindennel szembesülsz, amit eddig megpróbáltál elkerülni. Belátod, miket rontottál el a korábbi kapcsolataidban, és melyik pasitípust kellene messzire elkerülnöd. A párban élőknek pedig el kell gondolkodniuk azon, hogy együtt vagy külön utakon folytatják tovább a szerelmükkel.

Bak

Átgondolod a  múltbeli döntéseidet, és rengeteget tanulhatsz a korábbi kapcsolataidból, kedves Bak. A párban élők közötti kommunikáció sokat javul a napokban, már csak azért is, mert világosabban kommunikálják az érzéseiket és a vágyaikat, ez pedig pozitív hatással lesz a kapcsolatukra.

Vízöntő

A héten végre ki mered mondani, mire vágysz igazából, és ez sokat fog segíteni az ismerkedésnél, valamint a párban élők kapcsolatán is javíthat. Ideje őszintén megnyílnod és felvállalni a vágyaidat. Ez nemcsak a szerelmi életeddel, hanem a lelkeddel is jót tesz, mert sokkal nyugodtabbnak és elégedettebbnek fogod érezni magad.

Halak

A Merkúr jelenleg visszafelé halad a romantika és a kapcsolatok szektorában, és segít a korábbi lelki sebek begyógyításában. A csillagok lehetőséget biztosítanak a párban élőknek arra, hogy újra egymásra találjanak, felfrissítsék a kapcsolatukat, és ki merjék mondani a valódi érzéseiket.