Szeptember 25-én újhold lesz a kiegyensúlyozott, és harmonikus Mérlegben, ami megvilágítja a kapcsolatainkat. A Vénusz – a szerelem és a szépség bolygója – uralta végtelenül karizmatikus levegő jegy arról híres, hogy összehozza az embereket, ezért ez az újhold egyfajta szikra a kapcsolatokban. Ugyanakkor a diplomáciájáról, valamint kompromisszum- és békekötési képességéről is ismert, így ebben az időszakban várható a kapcsolati konfliktusok megoldása is. Főleg a következő 4 csillagjegy számíthat arra, hogy a Mérleg újhold megváltoztatja a szerelmi életét:

Kos

Ez a mostani újhold az adok-kapok újraértelmezését indítja el az életedben, Kos. Először is, átgondolod mennyire fontos a kapcsolatod, és mennyit fektettél már bele. Valószínűleg pozitív következtetéseket vonsz le, ugyanis várható, hogy újra fellobban a szikra köztetek, és egy tisztázó beszélgetést követően arra juttok: ideje összeköltözni vagy összeházasodni. Amennyiben szingli vagy, találkozhatsz egy különleges személlyel, aki hosszú távú kapcsolatra vágyik. Ő a te embered!

Ikrek

Kész vagy őszintén megvallani a szerelmednek, mit érzel, és mire vágysz. Nagyon jól teszed Ikrek, mert ő is hasonlóképp fog tenni, és az derülhet ki: ugyanarra áhítoztok, de legalábbis szívesen teljesítitek a másik fél kérését. Bizony, ebből könnyen az lehet, hogy egy következő szintre viszitek a kapcsolatotokat. Ám ha szingli vagy, akkor is megéri kinyilvánítani az érzelmeidet azelőtt, aki  megmozgat téged.

Rák

Sokat töprengtél mostanában olyan dolgokon, mint a házasság, a családalapítás. Te már készen állsz a következő fejezetre. A kérdés persze az: vajon a pasid is? Ez csak akkor derül ki, ha őszintén megvallod neki az érzéseidet. Talán az segít, ha a csillagok azt jósolják neked, kellemes meglepetés fog érni? Az egyedülállók is vágynak már a boldog családi életre, és ennek fényében el is kezdenek ismerkedni.

Nyilas

A Mérleg újhold arra sarkall téged Nyilas: erősítsd meg az összetartozás érzését a pasiddal. Valószínűleg ő is ugyanolyan vevő erre, mint te, és ez azt jelenti: összebútoroztok vagy eljegyzitek egymást. Nem árt, ha szinglik is nyitva tartják a szemüket az újhold idején, mert azonfelül, hogy megismerhetik álmaik hercegét, olyanokkal kerülhetnek kapcsolatba, akik segíthetnek álmaik megvalósításában.