A hétvége a Rák Hold jegyében telik, ami bizony felerősíti a vágyakat, a romantikára való igényt, sőt, lehetőséget is teremt az ismerkedéshez és az érzelmek kinyilvánításához. A horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szívét szinte biztosan elrabolják a napokban:

Rák

Ezt a hétvégét sosem felejted el, kedves Rák! Összehozhat a sors egy régi barátoddal, ismerősöddel, akivel újra felmelegítitek a kapcsolatot, és talán hirtelen azon kapjátok magatokat: valami többet éreztek. Ugyanez történhet azokkal is, akiknek az egyik közeli barátjuk egy srác, mivel váratlanul elmosódhatnak a határok köztetek. A kérdés az: átlépitek őket?

Szűz

Talán most még zárkózott vagy, és gondolni sem tudsz a pasizásra. Nos Szűz, akkor bizonyára óriási meglepetésként fog érni az, hogy sikerül valakinek beférkőznie a szívedbe. Talán egy csajos estén vagy baráti összejövetel keretei között ismerkedsz meg azzal a különleges férfival, aki mellett újra biztonságban érzed magad, és komolyan megmozgat benned valamit.

Nyilas

Talán már egy ideje érzed, hogy van valami a levegőben, kedves Nyilas. Nem közömbös számodra a kollégád, a barátnőd tesója, vagy kezdesz többet érezni a  legjobb pasibarátod iránt. Mindenesetre egy közvetlen ismerősöd hirtelen rettentően vonzani kezd, és az érzés kölcsönös, ám van valami bökkenő, ami miatt át kell gondolnotok: biztos ezt akarjátok-e, és ha igen, milyen hatással lehet rátok a kapcsolat sikere vagy éppen bukása.