A heti horoszkóp szerint sokat javul a zodiákus tagjainak családi kötelékei. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Minden könnyen, gördülékenyen alakul a héten. Még a gyanakvás is elfog, vajon mikor csap le rád a sors, és bombázza szét az életedet. Mi lenne, ha nem erre várnál, hanem egyszerűen élveznéd, hogy most tényleg minden klappol az életedben? Ráadásul most lehetőséged adódik elmerülni a spiritualitásban vagy továbbtanulni.

Bika

A hét lehetőséget kínál az anyagi helyzeted rendezésére, és akár még az adósságodtól is megszabadulhatsz. Ezenfelül a különböző lelki terhek elengedésére is alkalmasak a következő napok, valamint arra, hogy kibékülj azokkal, akikkel nem túl rózsás mostanában a viszonyod.

Ikrek

Ez a hét sok izgalmas fejleményt hoz mind a szakmai, mind a magánéletedben, Ikrek. Egy új korszak veszi számodra kezdetét életed minden területén. Rengeteget profitálhatsz most a karrieredben, az üzleti életben, miközben a pasid is megkérheti a kezedet, vagy szingliként meglelheted életed szerelmét!

Rák

Mostanában megfeledkeztél a mozgásról és ennek van egy kellemetlen következménye: elkezdtek rád felszaladni a kilók. Ne ess pánikba Rák, még van időd karácsonyig ledolgozni a hátrányodat, minimális erőfeszítések segítségével. Ezenfelül a héten megtervezed az életmódváltásodat.

Oroszlán

Rád férne egy kis szórakozás Oroszlán, a sok munkahelyi és családi dráma után, amit mostanában átéltél. A napokban végre ismét gyereknek fogod érezni magadat, hála a családodnak és a barátaidnak, akik kalandos és izgalmas programokkal állnak elő.

Szűz

Ez a hét rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy felfrissítsd a családi kapcsolataidat. Ha korábban gondjaid voltak egyik-másik rokonoddal, akkor alkalmatok nyílik rendezni a gondjaitokat. Amennyiben váratlanul nehéz helyzetbe kerülnél, ne légy túl büszke segítséget kérni a szeretteidtől!

Mérleg

A szeretteid sokat civakodnak a következő napokban, és neked kell a közvetítő vagy éppen a békebíró szerepét betöltened. Közben viszont egy családi kötelezettségek is rád hárulnak. Szinte egész héten csörög a telefonod, mert mindenki kéréssel áll elő, vagy éppen a barátaidnak lesz szükségük némi lelki segítségre.

Skorpió

Bár a te szezonod véget ér, Skorpió, mégis remekül indul számodra a Nyilas-hava! Felélénkülnek a kapcsolataid, és sokkal meghittebbé válnak a rokoni kötelékek. Ezenfelül jobbnál jobb akciók záporoznak a kedvenc üzleteidben, és lehetőséged adódik megvenni egy csomó olyan dolgot, amire régóta vágysz!

Nyilas

Ez a te heted, Nyilas! Végre megkezdődik a szezonod és csupa ünnepelnivalót hoz magával! Talán a születésnapod miatt, de az is lehet, hogy más okból kifolyólag, olyan ajándékot kapsz, amitől nyitva felejted a szádat. Viszont te is megengedsz magadnak egy kis költekezést, és végre megveszed mindazt, amikre régóta vágysz.

Bak

A dolgok kaotikussá válhatnak a héten, és nem lesz könnyű elkerülnöd a családi vagy szerelmi drámát, ami sokat kivesz belőled. Jót tenne neked, ha egy kicsivel több időt töltenél egyedül ahhoz, hogy feltöltődhess.  Vagy hívd el a csajokat kávézni, üdítő hatással lennének rád!

Vízöntő

Kedved támad önkénteskedni, valamint jótékonykodni. Ezzel együtt felélénkül a társasági életed, és még új barátokra is szert tehetsz. Ez a hét arra is remek alkalom, hogy támogasd egy barátodat a céljai elérésében, aki szívesen viszonozná is. Ideje összehangolódni azokkal, akik osztoznak az elképzeléseidben és álmaidban!

Halak

Számodra ez az év legzsúfoltabb időszaka a munkahelyeden. Viszont a jó hír az: nem marad el a siker! Számíthatsz arra, hogy előre lépsz a karrieredben vagy elismertté, akár híressé is válhatsz. Bár a  pasidat  és a barátaidat bosszanthatja, hogy túl sokat dolgozol, szóval beszéljétek meg, mikor kárpótolod őket!