A heti horoszkóp szerint a napokban kezdődő Merkúr retrográd rendesen kibabrál a zodiákus tagjaival. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A héten készen állsz megvalósítani egy csomó tervedet. Jöhet a fogyókúra, az edzés, a munkahelyváltás, és a többi. De 23-án kezdetét veszi a Merkúr retrográd és durván keresztül húzza a számításaidat, így kezdheted újra a tervezést vagy akár a megvalósítást. Csak nyugi, Kos!

Bika

A hét elsöprő lendülettel kezdődik, mivel annyi minden, amiért eddig dolgoztál, egyszerre kezd összejönni. Végre elindulsz a megvalósítás útján: visszamész a suliba, vagy új helyre költözöl. Noha izgatottnak és büszkenek érzed magad, úgy érzed, menten megfulladsz a hirtelen jött sok eseménytől.

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr megkezdi retrográd mozgását 23-án, így bármennyire is szeretnél előre haladni: nem fog sikerülni. Sőt, kifejezetten azt próbálja elérni, hogy visszafelé haladj, méghozzá azért, hogy újra lerakd az alapokat, és ezúttal stabilabban, jobban. Érthető, ha ez bosszant, de a te érdekedben történik.

Rák

Ez a hét felhívja a figyelmet a testvéreidre és közeli barátaidra. A Merkúr retrográdnak köszönhetően újra kapcsolatba kerülsz valakivel a múltból, aki fontos perspektívát ad arról, hol tartasz a jelenben. Ez egy nagyszerű hét arra is, hogy visszatérj olyan helyekre, ahol rég nem jártál.

Oroszlán

A napokban le kell tudnod pár szívességet, amit már korábban kértek tőled. Sőt, talán visszakérik a kölcsönadott pénzt, amit kaptál. Hirtelen úgy érezheted, nem fogod tudni teljesíteni, amit elvárnak, de ne aggódj, mert úrrá leszel a helyzeten. Mi több, a héten hosszú távú megoldást találhatsz az anyagi gondjaidra.

Szűz

Boldog Szűz havát! 23-án kezdődik a szezonod, és uralkodó bolygód, a Merkúr megkezdi retrográd mozgását. Előfordulhat, hogy drámaian megváltoztatod a külsődet, és más impulzív cselekedetekkel sokkolod a környezetedet. Azért lehet, nem a héten kellene döntened a munkahelyváltásról, vagy hogy Kanadába költözöl.

Mérleg

Ez a hét egyszerre inspiráló és lehengerlő számodra, Mérleg. Uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig retrográd, és 22-én a bőséget hozó Jupiterrel kvadrátot alkot, ami lehetőséget ad számodra, hogy egy halom pénzre tegyél szert, és szakmailag is előrelépj. Utána viszont a szeretteidre és barátaidra helyezed a fókuszt.

Skorpió

Uralkodó bolygód, a Mars az illuzórikus Neptunusszal áll szemben, amitől minden kissé zavaros. Ne feledd: a dolgok most nem azok, aminek látszanak. Ha kényelmetlenül vagy paranoiásnak érzed magad, különösen a barátaid, esetleg a munkatársaid közelében, érdemes inkább elvonulnod és beletemetkezned egy jó könyvbe.

Nyilas

A Szűz szezon 23-án kezdődik, és az év leglátványosabb időszakát nyitja meg számodra, Nyilas. Ez a hét fontos leckéket hoz a munka és a magánélet egyensúlyával kapcsolatban, így nem árt azt is fontolóra venned: biztos azzal akarsz-e foglalkozni, amit jelenleg csinálsz. Ha igen, akkor ideje lehet felvetni a munkahelyeden az előléptetés lehetőségét – legalábbis, ha vágysz rá.

Bak

A Szűz évszak a kalandokról szól számodra, Bak. Meglehet, hogy lehetőséged nyílik külföldön kezdeni új életet, vagy belevágsz egy tanfolyam elvégzésébe. A napokban tapasztalhatsz késéseket, akadályokat a Merkúr retrográd miatt, de ez semmitől se vegye el a kedvedet.

Vízöntő

Mindenki más izgatott a közelgő ősz meg a sulikezdés miatt, de te már a számlákon, a melón, és a rád leselkedő nehézségeken rágódsz. Az nyáron megjelent párkapcsolati gondok végre megoldódnak, és akár szakítasz, akár megbékélsz, adj meg magadnak időt és teret, hogy begyógyuljanak a lelki sebeid.

Halak

A Szűz szezon 23-án kezdődik, plusz kezdetét veszi a Merkúr retrográd, és függetlenül attól, hogy szingli vagy párban élő vagy, a következő néhány hét a múltbeli kapcsolatok dinamikájának áttekintéséről és talán még egy-két exszel való kapcsolatfelvételről is szól. Lehet, a kapcsolatok most nem haladnak előre, de mélyebbek lesznek.