A heti horoszkóp szerint a Jupiter és az Uránusz 20-ai együttállása egész héten hatással lesz a zodiákus tagjainak életére. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Jupiter és az Uránusz e heti együttállása változást jelez a pénzügyeidben. Ez a változás egyrészt rámutat a hibáidra, miért tartasz ott, ahol, másrészt pedig felfedi előtted, hogyan változtathatnál. Ugyanakkor arra is fény derül, hogy túl sokat görcsölsz az anyagi helyzeted miatt.

Bika

A Jupiter és az Uránusz ritka együttállása megihlet téged. Kedvet kapsz a külsőd teljes megváltoztatásához, a ruhatárad lecseréléséhez, az otthoni dekorációd felfrissítéséhez, és talán még az alkotáshoz is. Fejezd ki magad bátran, Bika!

Ikrek

Figyelj az álmaidra Ikrek, mivel az e heti Jupiter-Uránusz együttállással meglepő felismeréseket hozhat felszínre a tudatalattidból. Azok a dolgok, amik eddig visszatartottak téged, készen állnak a leválásra. A félelmek, amik visszafogtak, már nem is olyan rémisztőek. Készen állsz a szárnyalásra!

Rák

Az utóbbi időben átgondoltad az álmaidat, és módosítottad a környezeteddel szembeni elvárásaidat. A Jupiter-Uránusz együttállás jelentős változásokat jelez a különböző kapcsolataidban. A te utad változik, de mindenki másé is. A kérdés az, kikkel sikerül továbbhaladnotok együtt.

Oroszlán

Az elmúlt időszak egy hullámvasút volt számodra, Oroszlán, és sokszor tűnhetett kilátástalannak a jövő. De a Jupiter és az Uránusz együttállása végre segít jól érezni magad, és tisztábbnak, biztosabbnak látni a jövődet. Ezzel együtt nem félsz megindulni egy új úton ahhoz, hogy elérd a kitűzött céljaidat.

Szűz

A Jupiter-Uránusz együttállás jelentős változást indít el személyes látásmódodban, és meghozza a kedvedet a tanuláshoz vagy a tanításhoz. Akár egy új projektet indítasz, akár mentori szerepet vállalsz, akár nagy utazást tervezel, rendkívül izgatott leszel. Viszont az is biztosnak látszik, hogy segítségedre lesz szükséged a megvalósításhoz.

Mérleg

Jelentős változások veszik kezdetét az életedben, és a legnagyobb kérdésed egyelőre az, hogyan fogsz fizetni ezért az új életmódért. A válaszok egy része a Jupiter-Uránusz együttállással érkezhet, ami váratlan eseményt, illetve lehetőséget ad egy támogatás vagy kölcsön igénylésére.

Skorpió

Az e heti Jupiter-Uránusz együttállás változást hoz a legközelebbi kapcsolataidban. Az elmúlt időszakban sokat tanultál magadról és azokról, akiket szeretsz és fejben már megváltozott a kapcsolati értékrended. Ezen a héten itt az ideje, hogy elkezdj a gyakorlatban is az új nézeteid szerint élni.

Nyilas

A Jupiter-Uránusz együttállás teljesen a feje tetejére állíthatja az életedet. Rámutat a régi dolgokra, amiknek lejárt az idejük és időszerű lenne elengedni őket. Ezzel együtt készen állsz hátat fordítani a régi életednek és a legvadabb álmaidat, terveidet is megvalósítani.

Bak

Valami, ami tavaly tavasz óta várat magára, végre készen áll a nagy indulásra ezen a héten, mivel a Jupiter és az Uránusz találkozik az élvezet és kreativitás szektorban. Amit létrehozol, az arra való, hogy hosszú éveken át fenntartson téged, de nem csak anyagi szinten, hanem célt adjon és örömöt szerezzen. Az álomélet küszöbén állsz!

Vízöntő

A Jupiter-Uránusz együttállás új korszakot hoz a családi életedben. Végre közelebb kerülhetsz a szeretteidhez, illetve sor kerülhet a nagy kibékülésekre is. Ugyanakkor, ha készen álltok a szerelmeddel, talán most jön el az ideje a családalapításnak is.

Halak

A Jupiter-Uránusz együttállás fenekestül felforgatja az életedet. Ha nem vagy hajlandó magadtól kilépni a komfortzónádból és belevágni a terveid megvalósításába, akkor majd megteszi helyetted a sors. Ne félj Halak, mindez a te érdekedben történik azért, hogy végre az áloméletet élhesd.