A heti horoszkóp szerint a 24-i Szűz telihold megtámogatja a zodiákus tagjait a céljaik elérésében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A születésnapod előtti hónapban mindig kicsit visszavonult módban vagy. Sokat agyalsz azon, hogy hol voltál tavaly ilyenkor, és mennyit értél el azóta. Ennek a folyamatnak egy fontos része az elengedésés a továbblépés. Légy megértő magaddal, ha úgy érzed, nem lettél sokkal előrébb, hiszen ez még simán lehet a te éved!

Bika

Ezen a héten kapcsolatok jönnek létre és szakadnak meg. Érzed magadon a nyomást, hogy kitörj a jelenlegi helyzetedből, de a tanulság része az: segítségre van szükséged. A 24-i Szűz telihold arra hív: térj vissza kreativitásodhoz, és összpontosíts arra, ami örömet okoz.

Ikrek

A Halak hava a hangsúlyt az analitikusról a költőire helyezi. Ez azt jelenti, hogy álmodozóbb, lazább és érzelmesebb leszel. A napokban sokat változik a dolgokhoz való hozzáállásod. A 24-i telihold a Szűzben megmutatja, milyen jól állnak a dolgaid és onnantól kezdve pozitívabban látod a helyzetedet.

Rák

Ez a hét édes megkönnyebbülést hoz számodra, Rák. Egy kicsit minden könnyebb, egyszerűbb lesz az életedben. A 24-i Szűz telihold elárulja, hogy az időbeosztásod és a napi rituáléid vagy szolgálnak téged, vagy sem. Ne félj szembenézni az igazsággal, a lényeg: változtathatsz a helyzeteden.

Oroszlán

A Halak szezonja számodra a határokról szól, Oroszlán. Legyen szó egy új kapcsolatról, egy barátról vagy leendő üzleti kapcsolatról, fontos lenne a határok felállítása, és hogy tudj nemet mondani másoknak. Most nem szerencsés keverni a dolgokat, például a szerelmet a munkával.

Szűz

Az elmúlt néhány hét könyörtelen munkatempót diktált, Szűz, és ez a mostani is pörgős lesz. Viszont a Halak szezonja bimbózó romantikát és rengeteg lehetőséget kínál. Aztán 24-én a telihold a jegyedben reflektorfénybe helyez. Milyen célokat tűztél ki az elmúlt 6 hónappal ezelőtt? Talán épp most fognak beérni!

Mérleg

A 24-ei Szűz telihold áttörést hoz a karriered szempontjából. Ez az év leglátványosabb időszaka, amikor láthatod a szeptemberben elkezdett projektek eredményeit. Fontos megfontolni azt, hogyan lehetnél még jobb, különösen, ha csalódott vagy az eredménnyel kapcsolatban.

Skorpió

Kezdetét vette a Halak szezonja, és számodra ez a legromantikusabb és legörömtelibb időszak. Persze, tele vagy melóval, de miért ne szórakoznál egy kicsit? A 24-i Szűz telihold az idei év eddigi legizgalmasabb éjszakáját hozza. Szeptemberben bizonyos célokat tűztél ki a barátokkal. Miket sikerült megvalósítani?

Nyilas

Bármi is legyen az álmod Nyilas, ideje ráfókuszálnod. A csillagok gondoskodnak arról, hogy mielőbb megvalósítsd a vágyaidat. Különösen a 24-ei telihold környékén és napján lesz érdemes bátor lépéseket tenni a céljaidért. Ha valaki segítséget ajánl, ne légy szívbajos elfogadni!

Bak

Mostanában minden a kedved szerint alakul. A Szűz telihold 24-én utazási vagy tanulási lehetőséget hozhat. Még az is lehet, hogy a kettőt együtt. Oszd meg a napokban a bölcsességedet másokkal, és élvezd ki, hogy értékelnek, valamint felnéznek rád.

Vízöntő

Akár ügyfelekkel tárgyalsz, flörtölsz vagy fizuemelést próbálsz kiharcolni, ezen a héten határozottan a te oldaladon áll a karizma és a meggyőzés ereje. Az emberek nem tudják levenni rólad a szemüket! Viszont a 24-ei Szűz telihold rávilágít arra, hogy élesebb határokat kellene húznod másokkal szemben.

Halak

Itt a szezonod, Halak! Végre kiszabadulhatsz a fejedből, visszatérhetsz a testedbe, és elkezdesz élni. Mivel a Merkúr is belép a jegyedbe 23-án, nem csak jól érzed magad, hanem meg is mered mutatni magadat. Ez a hét izgalmas kapcsolati lehetőségeket is hoz, hiszen 24-én a Szűz teliholdja lesz. Meglehet, hogy rád talál a nagy szerelem vagy találkozol valakivel, aki hozzásegíthet a vágyadhoz.