A heti horoszkóp szerint a Merkúr a Vízöntőben segítő energiákat hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A 9-i újhold a Vízöntő jegyében lehetőséget ad számodra a társasági életed felfrissítésére. Az elmúlt években gyakran érezted magadat magányosnak, de ez most megváltozhat. Fogadj el minden meghívást, amit ezen a héten kapsz. Ki tudja, hova vezethet egy véletlenszerű kávérandi egy barát barátjával?

Bika

A héten betoppanó újhold lehetőséget ad ahhoz, hogy elérd a karrierrel kapcsolatos céljaidat. Nagy változásokban reménykedtél, és most talán végre megvannak az eszközeid a megvalósításhoz. Az első megtett lépések az egész jövődet megváltoztathatják, szóval, hajrá, Bika!

Ikrek

A Merkúr 5-én belép az utazási és felsőoktatási szektorodba, és hirtelen tele leszel álmokkal és vágyakkal. Kedves támad utazni, tanulni, új célokat kitűzni magad elé. Most annyira rápöröghetsz a célod megvalósítására, hogy minden mást kizárhatsz, amit kevésbé fontosnak ítélsz. Azért ne feledkezz meg bizonyos kötelezettségeidről!

Rák

Ez a hét segít közelebb kerülni az emberekhez, mind a szakmai, mind a magánéletedben. Ráadásul most némelyik kapcsolatod igazán nagy segítségedre lehet. Bátran használd ki a kapcsolati előnyöket, hiszen alkalomadtán úgyis viszonzod majd a kapott segítséget.

Oroszlán

Ez a hét felkavarónak bizonyul számodra, mert visszaköszön a múlt. Nemcsak a régi emlékek, érzések törnek fel, de még néhány olyan személy is feltűnik, akik talán megbántottak vagy elvarratlan szálak fűznek titeket össze. Nagy lehet a kísértés, hogy elmenekülj, de ne tedd, mert később újra próbálkozni fog a múlt, hogy szembenézz vele.

Szűz

A Merkúr 5-én lép be a napi daráló szektorodba, és őrületes tempót diktálsz magadnak. Melózól, túlórázol, rohansz segíteni a barátoknak, a rokonoknak, estére pedig teljesen kész leszel. Szerencsére a hét vége felé javulni fog a helyzet. Ügyelj is arra, hogy lelassíts és több időt szánj magadra.

Mérleg

Tele leszel ötletekkel, ahogy a Merkúr 5-én belép a a Vízöntő jegyébe. Nagy hatással leszel az emberekre, ami azt is jelenti, hogy támogatókra, üzletfelekre tehetsz szert vagy akár új barátokra is. Ha valamire megoldást keresel, 8-án váratlan segítséget kaphatsz vagy egyenesen megvilágosodhatsz.

Skorpió

A Merkúr 5-én belép az otthoni szektorba, és hirtelen arra vágysz, hogy alaposan kipucold az az otthonodat és megszabadulj mindattól, amire nincs szükséged. Tudod Skorpió, ennek terápiás jellege is van, szóval nyugodtan add át magadat a késztetésnek. Ki a régivel, be az újjal!

Nyilas

Mindenkinek mondanivalója van neked ezen a héten, mivel a Merkúr 5-én belép a kommunikációs szektorodba. Valami megszállott energia van a levegőben, ami miatt mindenki hozzád fordul. Nem kell mindenkit meghallgatnod, megsegítened, és kerüld el a drámákat.

Bak

Amikor a Merkúr 5-én belép a Vízöntőbe, megjön a bátorságod ahhoz, hogy azt kérd, amit szeretnél. Már nagyon eleged van a munkahelyi drámákból meg a kapcsolati feszültségekből és szeretnél a saját igényeidre összpontosítani. Mondd el másoknak, mire vágysz, és tedd, amit jónak látsz. Megérdemelsz egy kis öngondoskodást.

Vízöntő

5-én belép a Merkúr a jegyedbe, 9-én pedig újhold is lesz a Vízöntőben. Tudod mit jelent ez? Hogy igazán szerencsés hét elé nézel és jó esély van arra, hogy mindent megkapj, amire vágysz. Elég kérned, kinyújtani érte a kezedet és az univerzum meg a környezeted gondoskodni fog a boldogságodról.

Halak

Zavaró, de megvilágosító üzeneteket kapsz az álmaidban ezen a héten, amikor a Merkúr 5-én belép a tudattalan szektorába, és erőteljes hatást gyakorol a pszichés oldaladra. Nagyon sok múlik azon a napokban, mennyire mersz a megérzéseidre hagyatkozni. Most igazán lehetőséged nyílik arra, hogy változtass a sorsodon.