Január 21-én megtörtént a Plútó átvonulása a Vízöntőbe, ez pedig több csillagjegy életében is hatalmas változásokat hozhat. A Vízöntő az innovácó, a haladás és a függetlenség szimbóluma, amikor pedig a Plútó e jegyben áll, akkor az személyes átalakulásra ösztönözhet egyes zodiákusokat. Összeállításunkban most megmutatjuk, melyik 3 jegyre van a legnagobb hatással az átvonulás. 

Vízöntő 

A Vízöntőkre értelemszerűen hatalmas hatással van az átvonulás, hiszen a Plútó folyamatosan alakítja a sorsukat, az elkövetkezendő években pedig ez fokozottan igaz lesz. Ez a befolyás tovább fogja erősíteni a jegy szülötteiben, hogy függetlenségre és szabadságra születtek. Készülj fel, hogy most mélyreható változások fognak jönni az életedben, legyen szó akár karrierről, akár párkapcsolatról, elképesztő dolgok várnak ugyanis rád. Ráadásul a Plútó egyfajta katalizátorként fog működni, a belső fejlődésedhez járul majd hozzá, felébreszti a kreativitásod, továbbá az újdonságok keresésére ösztönöz. 

Bika 

A Bika számára szakmai téren hozhat hihetetlen változásokat a Plútó átvonulása. Radikális változásokra számíthatsz a karrieredben, sőt nem kizárt, hogy úgy döntesz, teljesen más szakma irányába kalandozol el. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy felépíts valami egészen újat, mert megvan hozzá a kitartásod és az akaraterőd. Hajrá, a most a tökéletes pillanat arra, hogy megvalósítsd az álmaid, a Plútó pedig minden lépésed támogatja majd. 

Oroszlán 

A Plútó a személyes, főleg a párkapcsolatodban hozhatja el a változásokat. Hatására a hagyományos házasság fogalma elvesztheti az értelmét, a hangsúly inkább a személyes szabadságon lesz. A szerelem egy egészen úgy dimenzióit fedezheted most fel, ráadásul a Plútó a találékonyásod is ösztönzi majd a kapcsolatok terén, továbbá segít, hogy mélyebb, teljesebb kötelékeket tudj kialakítani. 

(via)