A heti horoszkóp szerint február első hete bőven tartogat kihívásokat a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem ez lesz életed legkönnyebb hete. Kifejezetten embert próbálónak érezheted. Sokszor kell azzal szembesülnöd, hogy nem azt kapod, amit szeretnél. A csillagok arra biztatnak, hogy légy óvatos, mert akaratossá válhatsz és akkor csak megnehezíted magadnak a dolgokat. Érdemes lenne hallgatnod mások tanácsára!

Bika

Lehet, hogy a környezetednek nem fognak tetszeni a döntéseid és amiket teszel, Bika, de most érdemes kitartanod és bíznod az ösztöneidben. Különben is, nem másoknak kell megfelelned, hanem saját magadnak, szóval hajrá! Ráadásul a napokban sikerülhet lezárnod egy régóta tartó konfliktust.

Ikrek

Már látod a fényt az alagút végén, de nagyon unod a banánt, és szeretnéd, ha mielőbb vége lenne. Gyerünk, Ikrek, tarts ki még egy kicsit! Tölts több minőségi időt a szerelmeddel, aki segíthet kikapcsolódni, ráadásul olyan értékes dolgokat mondhat, amik egy kis nyugalmat, támaszt adhatnak.

Rák

A napokban az egészséged kerülhet a fókuszba. Ez nem azt jelenti, hogy bármi baj van, de miután bizonyos tüneteket tapasztalsz és rájuk keresel a neten, kitör rajtad a frászt. Inkább keress fel egy orvost, az a biztos! Közben pedig itt lenne az ideje, hogy egyensúlyt teremts a munkahelyed és magánéleted között.

Oroszlán

Nagyon energikus leszel a héten és azt fogod érezni: bármire képes vagy. Ragyogni fogsz a nehéz időkben, és előkerül a nemes oldalad is. A munkahelyeden és a családban is te leszel az, aki a leggázosabb feladatokat, nehézségeket is megoldja és mindenki hálás érte! Élvezd!

Mérleg

Azt mondod, változásra vágysz, és készen állsz megtenni, amit kell. A jó hír az, hogy a héten több ajtó meg is nyílik előtted, méghozzá nagy lehetőséget hozva. Bízz a megérzéseidben és kövesd a jeleket, amik elvezethetnek a lehető legjobbhoz! Ugyanakkor lesz egy-két problémásabb napod, de mindent összevetve: semmi sem árnyékolja be a sikerszériádat.

Skorpió

Nincs türelmed ahhoz, hogy megvárd, amíg a dolgok „csodálatos módon” megoldódnak vagy megtörténnek az életedben. Inkább mész, és kezedbe veszed a sorsodat. A héten érkező pozitív energiák támogatnak is ebben. Minden adott ahhoz, hogy a napokban valóra váltsd az álmaidat.

Nyilas

Készülj Nyilas, mert ez egy olyan hét, amikor megvalósulhat az álmod. Most bármit képes vagy elérni, bevonzani, legyen szó pénzről, karrierről, szerelemről. Ráadásul mágnesként vonzod az emberek, valósággal sztárolnak téged, és mindenki issza a szavaidat. Bár enélkül is helyén van az önbizalmad, azért jól fog esni!

Bak

Ezen a héten jól érzed magad a korábbi eredményeid miatt, és hosszú idő óta először nem érzed azt, hogy pörögnöd kellene azért, hogy elérj valamit. A heted a pihenés és kikapcsolódás kegyében fog telni, szóval készülj a koktélozásra a csajokkal, a romantikus randikra és a bekuckózós film maratonokra.

Vízöntő

Érezni fogod, hogy a jegyedben járó Plútó átalakító ereje nagyon intenzíven hat rád. Ráadásul tart a szezonod is, így most megállíthatatlannak érzed magad! Az elkövetkezendő időszakban olyan történésekre számíthatsz, amik mindent megváltoztathatnak az életedben.

Halak

Olyan érzésed van, mintha a körülötted lévő világ teljesen megőrült volna, és te vagy az egyetlen normális ember. A legjobb, ha távol maradsz tőlük, így legalább elkerülheted a veszekedéseket, vagy hogy kárt okozzanak neked. De legalább a csillagok támogatnak abban, hogy minden a kedved szerint alakuljon.