A heti horoszkóp szerint a március 20-ai tavaszi napéjegyenlőség izgalmakat és fantasztikus lehetőségeket hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Saját magad is meg vagy lepve, de furcsa módon visszafogottnak érzed magad. Talán még félénk is vagy. Nem egy nagy bulira vágysz, hanem menekülésre a természetbe. Sokat agyalsz a kapcsolataidon, és a héten fontos döntéseket hozhatsz, így szakításokra, és nagy újra egymásra találásokra számíthatsz.

Bika

Mindenkit energiával tölt fel a tavasz, ám te kimerültnek érzed magad. Bár sokat vagy társaságban, rengeteg figyelmet is kapsz, mégsem vagy igazán jó passzban. Ugyanakkor a napokban kiderül, kik az ellenségeid és kik az igaz barátaid, és bizony érhetnek meglepetések.

Ikrek

A héten és a következő időszakban a legfőbb céljaidra fogsz koncentrálni. Emiatt most kizársz néhány időrablónak vélt tevékenységet az életedből. Ugyanakkor ez egy nagyszerű hét arra is, hogy összejöjj a barátokkal vagy a kollégákkal és kicsit szórakozzatok meló után. Egy szabadulószobánál keresve sem találhatnátok jobb csapatépítő programot.

Rák

A héten kezdődő Kos szezon az év legkülönlegesebb időszaka nálad, már csak azért is, mert reflektorfénybe kerülsz, és ezzel együtt egy jelentős lépést tehetsz a karrieredben. Lehet, hogy egy teljesen új irányba indulsz el, vállalkozásba kezdesz, vagy végre megkapod álmaid lehetőségét.

Oroszlán

Légy óvatos mindennel kapcsolatban, ami túl szépnek tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Leginkább a hét elején van a legnagyobb esélye annak, hogy félrevezetnek vagy átvernek. Most sokan pályáznak a pénzedre. Ráadásul nemcsak idegenek, hanem az ismerőseid között is akadhat olyan, aki átverhet.

Szűz

Mindig készülsz valamire, és ezen a héten felpörögnek az üzlettel, karrierrel kapcsolatos céljaid. Csak ügyelj arra, hogy ne vágj bele egyszerre túl sok dologba, mert akkor hamar ki fogsz égni. Így is rá fogsz ébredni a napokban a sajátod és mások korlátaira, ami kiábrándító lehet.

Mérleg

A barátaid, a kollégáid, egyszerűen mindenki hozzád fordul segítségért, és te nem tudsz nemet mondani nekik, pedig itt lenne az ideje. Legkésőbb, a Kos szezonban kénytelen leszel megtenni, mert akkor már önmagadra, valamint a fontosabb kapcsolataidra kell helyezned a hangsúlyt és te lehetsz az, aki segítségre szorul.

Skorpió

A Kos szezon mindig az év egyik legpörgősebb időszaka számodra, és az idei különösen mozgalmasnak ígérkezik. Olyan lehetőségeket, feladatokat, programajánlatokat kaphatsz, amik hirtelen megtöltik a napjaidat. Uralkodó bolygód, a Mars 22-én a Halak jegyébe költözik, emlékeztetve arra, hogy szánj egy kis időt a kreativitásra és a szórakozásra.

Nyilas

A Kos szezon az év legkreatívabb és  legromantikusabb időszaka számodra. De ez az év nem olyan, mint a többi, mivel hamarosan megrázkódtatásokat fogsz tapasztalni társasági életedben. Árulásokra, átverésekre derülhet fény, így néhány kapcsolatod véget is érhet.

Bak

A tavasz kezdete számodra mindig olyan, mint a reset gomb megnyomása. Míg mindenki más izgatottan várja a szabadtéren töltött boldog órákat és a hétvégi kirándulásokat, te akkor vagy a legboldogabb, ha otthon töltöd az időt. 21-án óriási szerencséd lesz, amit valamiképp a barátaidnak vagy a szerelmednek köszönhetsz.

Vízöntő

A Kos szezon mindig zsúfolt számodra, és idén minden eddiginél elfoglaltabb leszel. A 21. egy nagyszerű nap arra, hogy kényeztesd magad, mielőtt a dolgok rendkívül hektikussá válnának. Gondoskodj a testi-lelki jólétedről, mert aztán gőzerővel kezdheted építeni a karrieredet és az életedet.

Halak

Ha változtatni szeretnél a megjelenéseden, a 21-e remek nap arra, hogy elkötelezed magad egy új frizura vagy szépségápolási rutin mellett. Akár szerencséd is lehet, és kedvezményesen veheted igénybe a választott szolgáltatást! Ahogy 19-én a nap belép a Kosba és a pénzszektorba, még plusz pénz is állhat a házhoz, amit magadra költhetsz!