A heti szerelmi horoszkóp szerint hullámvölgyekre kell számítaniuk a párban élőknek, miközben a szinglik gyakorolják az öngondoskodást. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hét eleje romantikus hangulatban telhet a szerelmeddel. Csak néhány apróságon pattanhattok össze, de ha nem lovagoljátok meg őket, akkor nem is ronthatjátok el az ünnepeket. A hét második felében jelentős változások várhatók. Talán egy nem várt fordulat hatására még komolyabbra fordulhatnak köztetek a dolgok.

Bika

Egy kissé nyugtalan lehetsz Bika, mert mindenből a tökéleteset akarod. Tökéletes ajándék, ünnepek, programok. Próbálj meg kicsit leadni az önmagad felé támasztott elvárásaidból, és akkor tényleg élvezni fogod az ünnepeket, és a szabadságot. Viszont a hét második felében egy nem várt esemény felforgathatja a békéteket.

Ikrek

Kissé nehezdre esik, Ikrek, pedig pontosan ezt kellene tenned: kimutatni az őszinte érzéseidet. Erre van szüksége az imádottadnak és kapcsolatotoknak. Minden erőfeszítésed ki fog fizetődni, mert így előbújhat az az ember a pasidból, akire vágysz. A szinglik viszont készüljenek arra, hogy rájuk írhat az exük, és megpróbálhat egy új esélyt kérni.

Rák

Nagyon boldog leszel, Rák, de nem is csoda: a szerelmed rendkívüli meglepetéssel készül. Még az is lehet, hogy valamelyik ünnepnapon megkéri a kezedet, vagy elvisz egy különleges helyre, ahová régóta vágysz. Talán mindkettőre sor kerül. A hetedet az öröm és a békesség jellemzi majd. Szingliként most végre bőven lesz lehetőséged magaddal törődni.

Oroszlán

A napokban kicsit passzív lehetsz, ami főleg annak tudható be, hogy ki vagy merülve, és nincs elég energiád a kapcsolatod ápolására, pedig valószínűleg a szerelmednek lenne rá igénye. Próbáljatok kompromisszumot kötni. Legyen pihenés, de menjetek is el szórakozni, esetleg moziba vagy kirándulni.

Szűz

Egy kissé magányos lehetsz. Úgy érezheted, nem kapsz elég figyelmet a szerettedtől, pedig te mindent megteszel érte, ám ő láthatóan el van a maga világában. Ahelyett, hogy zsörtölődnél az ünnepek alatt, inkább beszélj róla nyíltan. Legyen meg az énidőtök, de töltsetek is együtt minőségi időt.

Mérleg

A következő napokban még szorosabbá válik a kapcsolatotok, ami nemcsak az ünnepi hangulatnak köszönhető, hanem annak is, hogy megbeszélitek a jövővel kapcsolatos terveiteket. Az egyedülállók hallgassanak a megérzéseikre, mert most akár elvezethetik őket a leendő pasijukhoz.

Skorpió

Nagyon boldoggá tesz a szerelmed a következő napokban. Jót fog tenni nektek, hogy több minőségi időt töltötök együtt, és kimozdultok otthonról. Ezek segíthetnek abban, hogy megtervezzétek a 2024-es éveteket. A szinglik váratlanul összeismerkedhetnek valakivel, aki elrabolja a szívüket.

Nyilas

A hét eleje nagyon jól indul, de aztán villámgyorsan elromolhatnak a dolgok. Valószínűleg mindketten máshogy képzelitek el a szilvesztert vagy a szabadságot, és emiatt vesztek össze. A hét vége felé tovább fokozódhatnak a nehézségek, de szerencsére 31-re ismét szent lesz a béke.

Bak

A karácsonyi ünnepek mesésen telnek, de adódhat egy kis bibi: előkerül a pasid exe. Ahelyett, hogy összevesznél emiatt Mr. Biggel, higgadtan beszéld meg vele a dolgot, és különben is, nincs miért aggódnod. Meg fogod tapasztalni, hogy nagyon is biztos lábakon áll a kapcsolatotok.

Vízöntő

Csodás meglepetést kapsz a szerelmedtől, akár ajándék, élmény, vagy egy különleges gesztus formájában. Az biztos, hogy erre nem számítasz! De még a szingliket is érheti meglepetés, mert egy régi nagy szerelmük előkerülhet, és talán adnak maguknak egy (új) esélyt.

Halak

A karácsonyt még sikerül a legnagyobb meghittségben és romantikában úszva töltened, utána leeresztesz. Talán egy kis szóváltás is adódhat a két ünnep között, annyira ingerlékeny leszel. De szilveszterre minden a régi lesz, és újra szenvedélyesen fogjátok imádni egymást.