Kiváló ez a hétvége egy alapos lelkizéshez a szerelmi horoszkóp szerint, ami előrébb viheti a kapcsolatokat! 

KOS

A legkevésbé sem szeretnél szembenézni a hibáiddal, hiányosságaiddal, az érzéseiddel. Ám a partnered viszont annál inkább azt akarja, hogy megtedd, és nem fog addig nyugton hagyni, amíg meg nem teszed. Menekülés helyett inkább nézz szembe ezekkel. A szinglik merjenek kockáztatni, és tegyenek lépést a kiszemeltjük felé!

BIKA

Eljutsz arra a pontra Bika, amikor már nem tudsz hallgatni egy bizonyos témával kapcsolatban. Többé nem bújhatsz el a mosoly álarca mögé. Mondd meg egyenesen a szerelmednek, mi zavar, és tegyetek lépéseket a kapcsolat javulásáért. A szinglik erőteljes támogatást kapnak a környezetüktől, ismerőseik keményen dolgoznak azért, hogy párt találjanak nekik.

IKREK

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy mindent megbeszélj a kedveseddel, legyen szó a gondjaidról vagy a jövővel kapcsolatos elképzeléseidről. A bolygók a te oldaladon állnak, könnyen meggyőzheted a pasidat arról, amiről csak szeretnéd, és egyúttal megnyugtathatod, ha szükség van rá. A szinglik csakúgy ragyognak, bárhová is mennek, mindenhová figyelő tekintetek követik. Egész hétvégén élvezhetik mások csodálatát.

RÁK

Időszerű lenne megvitatnod néhány fontos kérdést a partnereddel. Igyekezzetek kompromisszumokat kötni, és akkor varázslatos hangulatban telhet a hétvége, ami villámgyorsan elszaladhat a romantikus atmoszférában. A szingliknek még kicsit várniuk kell, nem alkalmas ez a hétvége az ismerkedéshez, önmaguk építéséhez viszont igen! Csak azután jöhet más, hogy te egyedül is csodásan érzed magad!

OROSZLÁN

Alaposan átbeszélitek a kapcsolatotokat a partnereddel. De csak akkor lesz eredményes, ha felhagytok a vádaskodással, és azzal, hogy leerőszakoljátok a másik torkán az igazatokat. Lehet, időbe fog telni, de végül megtaláljátok a közös nevezőt! A szingliknek azt tanácsolják a csillagok, fogadják meg a saját tanácsukat, amit másoknak is gyakran adnak. Na, vajon melyik lehet az?

SZŰZ

Kapcsolatmegújító tervekkel rukkolsz elő a hétvégén, Szűz. Már csak arra kellene figyelned, hogy partnerednek is legyen beleszólása, és ne éreztesd azt vele: semmit sem csinál jól. Minél jobban ragaszkodsz az irreális elvárásaidhoz, annál inkább eltávolodik tőled, mígnem elveszíted. A szinglik óvakodjanak attól, hogy érzelmi alapon, hirtelen felindulásból hozzanak döntéseket.

MÉRLEG

Nagy szívességet teszel magadnak, ha kivételesen megfogadod egy nálad tapasztaltabb ember kapcsolati tanácsát. Légy egy kicsit alázatosabb a kedveseddel szemben. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy hétvégén felfrissítsétek a szerelmeteket, de azért tenni is kell. Ha szingli vagy, akkor légy őszinte másokkal, és véletlenül se árulj zsákbamacskát, mert abból csak kellemetlenséged származhat.

SKORPIÓ

A hétvége lehetőséget biztosít a fejlődésre, de ehhez az kell, hogy megszabadulj a hiedelmeidtől, amelyek hátráltatják a kapcsolatodat. Mindketten profitálni fogtok abból, ha kész vagy változni. Sokat nőhetsz a pasid szemében a következő napokban. Amennyiben szingli vagy, tarts egy kis szünetet a párkeresésben, és inkább a saját testi és lelki jólétedre fókuszálj! Szóljon ez a hétvége most csak rólad!

NYILAS

Kapcsolatotok az unalom vagy szakítás szélére sodródhatott. Érdemes lehet felkeresni egy szakembert vagy valakit beavatni a problémáitokba, aki tárgyilagosságával a segítségetekre lehetne. Az is sokat lendítene a kapcsolatotokon, ha több minőségi időt töltenétek együtt és lenne egy közös hobbitok.  A szinglik a hétvégén fontolóra vehetik, hogy újra felmelegítik a kihűlt káposztát az exükkel.

BAK

Itt lenne az ideje annak, hogy kitárd a szívedet a párod előtt, és beavasd őt titkaidba, érzelmi világodba. Ez óriási segítség lenne a kapcsolatotoknak, ami már a hétvégén virágba borulhatna, és a romantika, szenvedély jellemezhetné a köztetek lévő légkört. A szinglik legyenek óvatosak, mert túlcsordulhat az önbizalmuk, ami miatt beképzeltnek tűnhetnek mások szemében.

VÍZÖNTŐ

Emlékezetes hétvége vár rátok a szerelmeddel! Egy romantikus kirándulás vagy utazás igencsak feldobhatja a kapcsolatotokat. A szex és a szerelem út szintjeit tapasztalhatjátok meg. A következő napokban két méterrel a föld felett fogtok járni. A szinglik legyenek türelmesek, ha épp becserkésznek valakit, mivel a rámenősséggel most csak elüldözhetik a kiszemeltjüket.

HALAK

Engedd szabadjára romantikus énedet, lepd meg az emberedet! Minden ilyen cselekedet százszorosan kifizetődik. Hallgass az ösztöneidre, amelyek megsúgják, mit kell tenned, és akkor úszni fogtok a gyönyörben és a boldogságban. A szinglik két kalandozás között egy olyan emberre bukkanhatnak rá, aki komolyan megmozgatja őket. Érdemes lenne esélyt adni neki, és alaposabban megismerkedni vele!

Van még 5 perced?

Olvasd el a napi horoszkópodat is!

Hogyan dolgozzák fel a csillagjegyek a szakítást?

Ha igaz rátok ez a 6 jel, karmikus barátság van köztetek