Az élet akkor szép, ha változatos, és a következő 3 csillagjegy szülöttei nem panaszkodhatnak majd, hogy unatkoznak a jövő héten.

Bika

A Bikára egyrészt a tanulásban-munkában vár egy nagy meglepetés a jövő héten. Egy olyan váratlan, pozitív fordulat előtt állsz, kedves Bika, ami lehet, hogy hosszabb időre meghatározza majd a karrieredet. Ennek ellenpontja lesz egy másik meglepetés, de ez a magánéletedet, érzelmi életedet érinti majd, semmi köze nem lesz a munkához.

Skorpió

A Skorpiónak lesz a legváltozatosabb hete, hullámvasúthoz is hasonlíthatnánk, de nem állná meg igazán a helyét, mert nem egyenlő mértékben lesz benne a jó és a rossz, hanem szerencsére a kedvező, pozitív és lelkesítő fordulatok lesznek egyértelmű többségben. Egy csodás és izgalmas hétre készülj tehát, Skorpió, de már előre szólunk, hogy sok kisebb meglepetés közül ki fog emelkedni kettő, amik a hét egyértelmű csúcspontjai lesznek majd.

Nyilas

Az öveket becsatolni, kedves Nyilas! A jövő hét ugyanis egy olyan váratlan eseménnyel kezdődik majd, amit elsőre valószínűleg negatívként érzékelsz majd. Borulhat egy sor dolog, újra kell tervezni, kellemetlenségek adódhatnak az előre nem látott fejlemény miatt. Kicsivel később visszatekintve azonban már ennek a fordulatnak a pozitív oldalát látod majd inkább, és egy második, még csodásabb meglepetés csak megerősíti majd benned, hogy igazából akármilyen váratlan is volt, az első dolognak is úgy kellett történnie, ahogy történt.