Belső feszültség és elégedetlenség uralkodhat a csillagjegyekben a napi horoszkóp szerint, de szerencsére a nap második felében sokan visszanyerik a derűlátásukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS     

Lehetőséged adódik előnyösebb pozícióba kerülni. Ha teheted, élj vele, csak ügyelj arra, hogy a viselkedésed ne változzon meg másokkal szemben, különben azt érezhetik a barátaid, kollégáid: lenézed őket. Akár az előléptetés miatt, akár más okból kifolyólag, de előfordulhat, hogy túlóráznod kell.

BIKA

Minden a felszínre kerül, amit a szőnyeg alá söpörtél, Bika: a félelmek, a halogatott feladatok, az önbizalomhiány, és amiről nem vettél tudomást. Még jó, hogy délután a barátaid fényt csempésznek az életedbe, és képes leszel ismét színesen látni a világot, egyenes háttal sétálva.

IKREK

Érdemes lenne ma késő délutánig hanyagolnod a közösségi médiát. Addig olyan depressziós hangulatban lehetsz, hogy mások nyaralós vagy boldog pillanataival kapcsolatos bejegyzések csak lehúznak, semmint feldobnak. Este felé már egész biztosan megszűnik az „én vagyok a legszerencsétlenebb a világon" érzés, és üdítő pillanatokat tölthetsz el a barátaiddal.

RÁK

Attól függően, hányadán álltok a pasiddal, ma problémákba ütközhettek vagy ellenkezőleg, átbeszélitek a jövővel kapcsolatos terveiteket és még a házasság kérdése is terítékre kerülhet. Viszont a munkahelyeden sikeresen felhúzhatnak, ám óvakodj attól, hogy azokon verd le a port, akik nem tehetnek semmiről, és mindig is jók voltak hozzád.

OROSZLÁN

A csillagok támogatnak abban, hogy felzárkózz, és utolérd magadat a melóhelyeden, meg persze azon kívül is. Fárasztó, de eredményes nap lehet ez a mai. Éppen ezért megérdemled, hogy az estéd a legnagyobb békességben teljen egy pohár borral a kádban vagy a szerelmed oldalán a kedvenc sorozatotokat nézve.

SZŰZ

Bár nagyon szereted az irányítást és a rendet, kedves Szűz, próbálj ma némi spontaneitást vinni az életedbe. Szükséged lenne olyan új élményekre, amelyek feltöltenek. Ne engedd, hogy a félelmeid visszatartsanak azoktól a kellemes eseményektől, amelyek rád várnak. Figyeld meg, mennyire tudod élvezni azt, amikor csak sodródsz az árral!

MÉRLEG

Ez egy olyan nap, amikor egy kicsit minden idegesít. Ám az érzékenységed másokat is feszültté fog tenni, és nem lenne szerencsés összerúgni a port a szeretteiddel, barátaiddal. Estére ugyan megnyugszol, de addig is kerüld el a konfliktust, nehogy másnap meg kelljen bánni a szavaidat.

SKORPIÓ

A mai nap a szigorú, tekintélyes éned fog dominálni. Határokat húzol, lazán kimondod az igazságot és a véleményedet. Azért nem ártana ügyelned arra, hogy közben ne veszítsd el a kapcsolatot az együttérző oldaladdal, különben sorra megbánthatod azokat, akik fontosak neked.

NYILAS

Késztetést érzel arra, hogy elengedj mindent és mindenkit, ami nem szolgál. Ennek eredményeként röpülhet a ruhatárad fele, kidobod azokat az emlékeket, amelyekhez korábban ragaszkodtál, és egy-két ismerősödnek is beinthetsz. Bölcsen tennéd, ha a nagy lendületben néha megállnál, és feltennéd magadnak a kérdést: biztos ezt akarom?

BAK

Nagyon hatékony leszel a munkahelyeden, sorra pipálod ki a feladatokat. Valósággal szárnyalsz a mai napon, Bak, de azért jó lenne, ha nem csak a melóra lenne időd. Délután vagy késő este igyál meg valamit a barátaiddal vagy bújj össze a pasiddal egy romantikus filmnézésre. Neked is kell a minőségi kikapcsolódás!

VÍZÖNTŐ

Olyan belső feszültség uralkodik benned, hogy inkább falakat emelsz magad köré, hátha úgy elkerülheted a robbanást. Napközben még sikerrel is jársz, ha meg is kapod: Jégkirálynő vagy. Ám estére átszakadhat az a bizonyos gát. A jobbik esetben valakinek kiöntöd a szívedet, és sírás közben megkönnyebbülsz. A rosszabbik verzió szerint kiabálva és dühödten fogod ezt tenni.

HALAK

Ma megint kész vagy feláldozni a saját jólétedet másokért, ami persze lemerít, és estére olyan leszel, mint egy kifacsart citrom. Itt lenne az ideje, hogy magadat helyezd az első helyre, és határokat húzz, mert eljöhet az idő, amikor egy kis alvás nem fog teljesen feltölteni, és másnap is csak egy kiszáradt cirom leszel.

Olvasnál még valamit?

Ez a 3 csillagjegy szerez a legkönnyebben magának ellenségeket

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát

A 3 legbevállalósabb csillagjegy az ágyban