A napi horoszkóp szerint csupa jó dolog éri ma a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hiányoznak a távol élő barátok és családtagok, Kos? Miért nem dobsz rájuk egy üzit vagy hívod fel őket? Készítsetek magatoknak kávét, és videochateljetek úgy, mintha személyesen ülnétek egymással szemben! Hidd el, díjazni fogják, hogy keresed őket!

Bika

Nemrégiben örököltél, vagy legalábbis hozzájutottál egy kis plusz pénzhez? Ez egy igazi ajándék, és felhasználhatnád arra, hogy beiratkozz az egyetemre, zeneleckéket vegyél, vagy megvalósítsd az álmodat. Gyerünk Bika, fektess magadba!

Ikrek

A mai nap kiválóan alkalmas új barátok szerzésére. A környezetedet a szokásosnál is jobban vonzza a karizmád. Ha tudsz, ma vegyél részt a bulin, amire meghívnak, mert találkozhatsz valakivel, aki külföldön él, és meghív magához. Nagyszerű utazási lehetőség!

Rák

Ez egy nagyon spirituális és kreatív nap számodra, Rák, mivel különösen intuitív vagy. Még ha úgyis érzed, hogy valamihez nincs tehetséged, akkor is ki kellene próbálnod, mert kellemes meglepetés érhet! De különben is: merj alkotni a puszta örömért!

Oroszlán

A mai nap ideális a romantikához! A barátnőd vakrandit szervezhet neked, amire érdemes elmenned, mert kellemes meglepetés érhet! A párban élők ma olyan dolgot csinálnak, ami segít jobban megismerni egymást és lendületet ad a kapcsolatuknak.

Szűz

Jó szíved van, Szűz, és ma még nagyobb lesz, hogy szeretettel ajándékozd meg az embereket. Megérint a közelgő karácsony szelleme, és kedved támad az adakozáshoz. Ez nagyon szép, de azért figyelj arra, mennyi fér bele a költségvetésedbe!

Mérleg

Romantikus hangulatban vagy, és szeretnél megbizonyosodni arról, hogy minden rendben van közted és a pasid között. Szóval vacsit főzöl, szexi ruciba bújsz, és a terveid szerint két lelkizés között elcsábítod az emberedet. Csodás este vár rád!

Skorpió

Született tehetséged, és lelkiismeretes munkamorálod csodálatot és tiszteletet vált ki. Akár tisztában vagy vele, akár nem, mások úgy tekintenek rád, mintha egy félistennő lennél. Te viszont bizonytalan vagy, nem bízol eléggé magadban, ami nagy hiba!

Nyilas

A barátaid megpróbálnak rávenni, hogy támogasd valamelyik ügyüket. Jól gondold meg, mert hosszú távra leköthetnek téged, de legalábbis valamiféle kötöttséggel járhat az, amit kérnek. Talán szeretnék, ha velük együtt önkénteskednél így, hogy közelednek az ünnepek.

Bak

Tele van romantikával a fejed, és szenvedélyre vágysz. Ha teheted, találkozz a szerelmeddel, és töltsetek el együtt egy csodás estét! Valószínűleg a pasid is olyan szerelmesnek érzi magát, mint te. Kedvez a mai légkör a kapcsolatod elmélyülésének.

Vízöntő

Kedved támad ajándékozni, sütögetni, gyertyát gyújtani, mindenhová belopni a karácsonyi hangulatot. Bizony Vízöntő, még ha korán is, de totál elragad az ünnep szelleme. Csak tartsd tiszteletben, hogy nem mindenki osztja ezt az érzést!

Halak

Kedved támad otthonod átalakításához, kicsinosításához. Hívd át délután a csajokat, és alkossatok valamit együtt vagy menjetek el dekorációkat nézegetni. Bármit is csinálsz, Halak, biztosan gyönyörűen fog kinézni, mert híres vagy a művészi képességeidről!