A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai ma rengeteget tesznek másokért. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Segítséget kér tőled egy ismerősöd vagy szomszédod. Jóleső örömmel tölt el, hogy segíthettél másnak, mikor nagyot fordul veled a világ. Szemtanúja lehetsz valami olyannak, amivel totálisan megsért a legjobb barátnőd, és árulásnak érzed a tettét. Csak nem összejött az exeddel?

Bika

A melóhelyen az egyik kollégád csúnyán leéget a pasik vagy akár a főnököd előtt azzal, hogy intim részletet árul el rólad, amit korábban meséltél neki, vagy megjegyzést tesz az öltözékedre, a hajadra, amitől menten elsüllyednél szégyenedben. Próbáld menteni a helyzetet egy frappáns beszólással!

Ikrek

Felébredsz, és arra a következtetésre jutsz: káosz uralkodik körülötted. Délután kedved támad a csajokkal beugrani valahova halloweeni meg őszi dekorációért, hogy legyen mivel feldobni az otthonodat egy alapos takarítás után.

Rák

A karrierednek szentelt többletidő és odafigyelés ma végre kifizetődik. Keményen dolgoztál azért, hogy ott legyél, ahol most vagy, és ez még mindig nem a jéghegy csúcsa, szóval nem tervezel sokáig hátradőlni. Azért legalább ünnepeld meg a sikeredet!

Oroszlán

Szeretnél ma a pasiddal lenni, de talán tovább kell maradnod a munkahelyeden, szívességet kér egy rokonod, vagy a barátok zaklatnak telefonon. Nem kötelező mindig minden kérésnek eleget tenni, nyugodtan mondhatnál néha nemet!

Szűz

A mai napon megnyitod a segítő szolgálatodat, Szűz, és szinte mindenkinek szívességet teszel. A szomszédoknak bevásárolsz, megsétáltatod a barátnőd kutyáját, kisegíted a rokonaidat, szóval ma tényleg ott leszel mindenhol, ahol csak szükség lehet rád!

Mérleg

A kitartó munkádnak köszönhetően végre elkezdenek befolyni a plusz pénzek. Mindjárt kedved is támad a shoppingoláshoz, de azért légy óvatos Mérleg, jól jöhet még az a pénz! De valóban, keményen dolgoztál, hogy eljuss oda, ahol vagy, szóval megérdemelsz egy kis jutalmat!

Skorpió

A családtagok, a barátok és a pasid iránti kötelességtudat arra késztethet, hogy olyan feladatokat vállalj el, amiket általában nem vállalnál. De szereted őket, és segíteni akarsz, szóval szembenézel a kihívásokkal, a nap végén pedig élvezheted a hálát, amivel elárasztanak!

Nyilas

A múltbeli tapasztalatokból származó érzelmek indokolatlan felelősségvállalásra késztethetnek, különösen a családtagokkal kapcsolatban. Valószínűleg jótékony hatással lesz a lelkedre, és hálásak is lesznek neked, de ne várd, hogy egy nap alatt megszűnjön a bűntudatod.

Bak

Rokonok vagy szomszédok fordulhatnak hozzád ma szívességet kérve. Valószínűleg minden tőled telhetőt megteszel, hogy segíts nekik, még ha eleinte vonakodva is, de később örülni fogsz, hogy megtetted, és jóleső örömmel tölt majd el a hálájuk is.

Vízöntő

A képességeidbe vetett hit átmeneti hiánya miatt tétovázol megvalósítani egy ötleted, vagy elfogadni egy remek lehetőséget, amit felkínálnak neked. Fordulj lelkifröccsért a barátnődhöz, aki tutira meggyőz arról, hogy bármire képes vagy!

Halak

Egy távolabb élő valakivel folytatott telefonbeszélgetés során kissé elszomorodhatsz, mert hiányzik az illető. Emiatt elgondolkodsz az életeden. Megkérdőjelezheted azt az irányt, ami felé haladsz. Erősen fontolgatod, hogy új életet kezdesz.