A napi horoszkóp szerint néhány szerencsés kivételtől eltekintve a legtöbben úgy érezhetik: kész káosz a nap. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Ez egy nagyszerű nap számodra Kos, mert sok mindent elérhetsz! Sőt, ha összefogsz másokkal, hihetetlen áttöréseket érhetsz el, és úgy mehetsz el karácsonyozni, hogy felértél a csúcsra.

Bika

Nehezen találod a helyedet a nap folyamán, Bika. Nem baj, tarts egy kis szünetet, próbálj meg rájönni hol és kinek a társáságában érzed jól magadat, mellette pedig ne erőltess semmit. A nap végére elmúlik a nyugtalanságod.

Ikrek

Ma beüthet a krach és minden a feje tetejére állhat. A rugalmasság kulcsfontosságú abban, hogy úrrá legyél a kialakult káoszon. Többen is megpróbálják megmondani neked a tutit, de a legjobb, ha a saját fejed után mész.

Rák

Szeretnél több dologba is belevágni, de igazság szerint egybe is képtelen vagy. A mai energiák miatt feszültnek, zavartnak érezheted magad. A legjobb lenne, ha csak a legfontosabb teendőidet látnád el, a többit pedig holnapra hagynád.

Oroszlán

Olyan szituba keveredhetsz Oroszlán, amikor kénytelen leszel megvédeni magadat. Meglehet, hogy a melóhelyeden állnak beléd vagy a családod lesz kötekedős hangulatban. Bárhogy is legyen: ne légy szívbajos kiállni magadért!

Szűz

Úgy tűnhet, az emberek ma elvesztették érzékenységüket, te pedig határozatlannak érzed magad, és bizonytalan vagy abban, hogy melyik irányba indulj. A dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd, de hamarosan minden jóra fordul.

Mérleg

Ha ma eredményeket szeretnél elérni, akkor keményen oda kell tenned magad. Ne hagyd, hogy bárki is letérítsen a pályádról, ragaszkodj a terveidhez. Nagy a tét, szóval megéri kitartanod és küzdened.

Skorpió

Tart még a nagy hajtás a melóhelyeden és azon kívül is, úgy érzed, az életed maga az őrültek háza. A jó hír az, hogy legalább kellemes a társaság, és még segítségre is számíthatsz. Sokat segít, ha nem veszíted el ebben az időben a humorodat!

Nyilas

Nagyszerű nap ez a mai számodra, mert a szokásosnál is jobban egy hullámhosszon vagy másokkal. Elég sokat elérhetsz, és a nagy hajtás ellenére is remekül fogod érezni magad.

Bak

A melóhelyeden vagy a magánéletedben ledobhatják rád a bombát, esetleg mindkét területen. Mások elborítanak az elvárásaikkal, a kéréseikkel, vagy éppen felajánljanak egy soha vissza nem térő lehetőséget, de túl nagy ára van.

Vízöntő

Talán nem gondolnád, de a környezeted megnyílik neked és meglepő dolgokat árulhatnak el maguktól. Ne aggódj, nem várják, hogy te is ezt tedd, nekik az is elég, ha meghallgatod őket.

Halak

Ma nehezdre esik döntést hozni. Annyi ténnyel és információval bombáznak, hogy nem tudod, hogyan tovább. Ne aggódj Halak, mert ha valaki el tudja rendezni a dolgokat, az te vagy.