A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata sokkal jobb lesz vagy véget ér, a szinglik pedig váratlanul bepasizhatnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

A közelgő Bak szezon energiája segít átlépni a korlátokon és normákon, miközben új dolgok kipróbálására csábít, és a kapcsolatod minden pillanatából a legtöbbet hozza ki. Az is előfordulhat, hogy ezzel az energiával több beszélgetést folytattok a jövőről. A szinglik most csak egy dologra figyeljenek: ne siessenek el semmit.

BIKA

A héten véglegesen kiderülhet, hogy te és a pasid  egymásnak valók vagytok-e. Ehhez most csak el kell engedned az irányítást, és sodródni az árral. Légy türelemmel, és napokon belül tisztán fogod látni, hová tart a kapcsolat. A szinglikre kellemes meglepetés vár, ami rendesen feldobhatja a szerelmi életüket.

IKREK

El kellene engedned néhány illúziót, elvárást, ami nem építi, csak rombolja a kapcsolatot. Ha ezt megteszed, minden sokkal jobb lehet, Ikrek. Az egyedülállóknak is érdemes erre odafigyelniük, ha szeretnének a közeljövőben párt találni.

RÁK

A Merkúr retrográd idején elképesztő lehetőség nyílik arra, hogy előrelépjetek egy fontos kérdésben Mr. Biggel. Talán épp a héten sikerül döntenetek a házasság vagy családalapítás mellett. A szinglik munka közben megismerkedhetnek valakivel, és talán hamarabb randizni mennek, mint azt gondolnák.

OROSZLÁN

Talán mindketten erősen fontolgatjátok az összeköltözést vagy a házasságot, és a napokban végre beszélni is fogtok erről. Életed legromantikusabb estéje közelít! A szinglik ne legyenek túl bátortalanok ahhoz, hogy akár ebben az időszakban is randizni hívjanak valakit.

SZŰZ

Idén szintet lépett a kapcsolatod, de azon agyalsz: mi a következő? Ne hagyd, hogy az elégedetlenség elrontsa a boldog napjaitokat. Vedd észre: most minden erőfeszítés nélkül is nagyszerűen alakulnak a dolgok köztetek. A szinglik kifejezetten jól érzik magukat egyedül, és élvezik, hogy végre több idő jut önmagukra.

MÉRLEG

A következő napokban számottevő gyógyulást tapasztalhatsz, akár szingliként cipeled a lelki sebeidet, akár párban élőként a sérelmeidet. Ki kell mondanod, ami fáj, ez kell egy egészséges kapcsolat kialakításához, amit a foglalt Mérlegek el is kezdenek megtapasztalni.

SKORPIÓ

Úgy érzed, többet érdemelsz, Skorpió. Talán ezért dönthetsz úgy, hogy ultimátumot adsz a pasidnak. Szeretnéd a 2024-es évet úgy kezdeni, hogy tudod, mire számíthatsz. Szingliként pedig háromszor is meggondolod, kinek adsz esélyt. Lehet, mindez eleinte ijesztő lehet, de végül elégedett leszel.

NYILAS

A Merkúr retrográd azt jelenti, hogy a múltbeli információk, érzések vagy hiedelmek újra felszínre kerülnek. A napokban vagy sokkal szorosabbra fűzöd a kapcsolatot vagy véget vetsz neki. Eközben a szinglik nagy eséllyel újrakezdik az exükkel.

BAK

A csillagok segítenek az elfogadásban, és a megbocsátásban, ahhoz, hogy rálelhess az igaz szerelemre, vagy működőképesebbé tedd a kapcsolatodat. De az is megeshet: ahhoz kapsz erőt, hogy elengedd a pasidat. Az egyedülállók is végre képesek végleg búcsút inteni az exüknek.

VÍZÖNTŐ

Izgalmas társasági életet éltek Mr.Biggel a napokban, ami jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Ahogy az is, ha anyagi vagy más jellegű problémákkal küzdötök, segítséget kaptok. A szinglik egy baráti összejövetelen megismerkedhetnek valakivel, ezért nem érdemes otthon kuksolniuk!

HALAK

Készülj, Halak, mert a barátaid mutathatják be neked a leendő pasidat. A párban élők szerelmi élete sokat javult, és ezzel együtt komolyabbá válik, miközben összeegyeztitek azt, mire vágytok a kapcsolatban, és meglepő fordulattal érhet véget a beszélgetés.