A heti horoszkóp szerint a 21-ei Bak szezon előszelét már a hét első felében is érezni fogják a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A Nap 21-én lép be a Bakba, és elhozza neked az év legpörgősebb időszakát. Az év végi határidők közeledtével, és az ünnepi programok megszervezésével küzdesz, szóval, szükséged lenne egy kis segítségre. Hőst keresel, de mindenki rád mutat. Igen Kos, valójában te vagy az, aki képes a káoszban rendet teremteni. 

Bika

A Bak szezon elhozza neked az év legkalandosabb időszakát. Sikerül letudnod a feladatokat, megszabadulsz a terheidtől és teljes nyugalomban, valamint boldogságban adod át magadat az ünnepeknek és az élményeknek. Ráadásul egy óriási meglepetésben lesz részed a pasidnak vagy egy barátodnak köszönhetően.

Ikrek

A Bak szezon magabiztosabbá és megalapozottabbá tesz, és tárt karokkal fogadod a változásokat, az eseményeket. Viszont a lelki gyógyulás ez idő alatt nem lineáris, és előfordulhat, hogy kudarcokkal kell szembenézned, mivel a Merkúr, az uralkodó bolygód épp retrográd.

Rák

Számodra az évnek ez a része a többi emberről szól. Miközben épp azon vagy, hogy mindenki lelkét ápold, egy váratlan nehézséggel találod szembe magadat a hét vége felé. Közben a kommunikáció is nehezebbé, feszültebbé válik, amikor a Merkúr 23-án visszalép a Nyilas jegyébe.

Oroszlán

A Merkúr még mindig retrográd, és a dolgok nem a tervek szerint alakulnak ebben az ünnepi szezonban. Akár egy álláskeresés kellős közepén vagy, akár egészségügyi gondokkal küzdesz, akár csak a munkahalmok temetnek be, nem igazán érzed a vidámságot. A Merkúr 23-án visszakerül a Nyilas jegyébe, és sokkal jobb passzban leszel!

Szűz

A Bak szezon 21-én kezdődik, és ezzel együtt számodra kezdetét veszi az év legromantikusabb és legörömtelibb időszaka. Amióta Merkúr 13-án megkezdte retrográd mozgását, folyamatosan nosztalgiázol. Amint a Merkúr 22-én találkozik a Nappal, világossá válik ezeknek a szentimentális utazásoknak a célja. 

Mérleg

A Nap 21-én a Bakba költözik, és az év legvisszafogottabb időszaka köszönt rád, amikor inkább csak csendben figyelsz. Ezzel együtt, az elmúlt hetekben (akár években) felmerült családi problémák kiéleződnek, és ahogy a Merkúr retrográd 22-én találkozik a Nappal, hirtelen megtalálod a megoldást a gondjaitokra. 

Skorpió

Üdv a Bak szezonban! 21-én kezdődik az otthonod meghittebbé varázsolásának, és a kapcsolatoknak szentelt hónap. Általában ez az év egyik legforgalmasabb időszaka számodra, de most a Merkúr retrográd miatt állj készen arra, hogy rugalmasabbnak kell lenned a terveidet illetően.

Nyilas

21-én érkezik a Bak szezon! Ez az az évszak, amikor leginkább a pénzre, és az anyagi helyzetedre koncentrálsz. Milyen pénzügyi céljaid vannak 2024-re? Ha még nincsenek, 22-én megvilágosodsz azzal kapcsolatban, mit kellene tenned. Meglehet, hogy ebben a szerelmed is a segítségedre lesz!

Bak

A Merkúr retrográd miatt a hét göröngyösen indul, de aztán 21-én megérkezik a szezonod! A következő hetekben szerencsés leszel a karrierben, a pénzügyekben, a szerelemben, és egyszerűen mindenben. Szingliként váratlanul a nagy szerelemre is rátalálhatsz egy barátod ünnepi partiján. 

Vízöntő

Üdv a hibernált korszakban! A Bak szezon 21-én kezdődik, és számodra ez az évnek mindig az az időszaka, amikor nem akarsz mást csinálni, mint egy jó könyvvel  összekuporodni a kanapén, és láthatatlanná válni. Idén sajnos a Merkúr retrográd miatt nem lesz erre lehetőség, de ne aggódj: csodás élmények várnak rád. 

Halak

Ez az év legújabb és egyben utolsó mozgalmas időszaka számodra. A szokásos ünnepi bulik mellett olyan régi barátokkal és kollégákkal is újra kapcsolatba kerülsz, akiket általában nem érsz utol. A Nap 21-én lép be a Bakba, és segít ápolni a meglévő kapcsolatokat, valamint újakat kialakítani. Vajon ki fog segíteni a céljaid elérésében?