A napi horoszkóp szerint nyugtalanság, elégedetlenség lesz úrrá a zodiákus tagjain. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Sikeresnek mondhatod magadat a mindennapokban, de mégis eléggé szomorú vagy, és azon töprenghetsz miért, mivel nincs igazi okod arra, hogy így érezz. Talán csak egy új célra lenne szükséged! 

Bika

Ma leginkább arra vágysz, hogy bekuckózz a kanapéra egy  jó könyvvel a kezedben. Ugyanakkor szívesen mozognál is egy kicsit. Nincs semmi oka annak, miért ne tehetnéd meg mindkettőt! 

Ikrek

Dolgozik benned egy kellemetlen érzés, hogy elfelejtettél valamit, de fogalmad sincs, mi az. Vagy kísért egy látszólag jelentéktelen múltbeli esemény emléke, de nem tudod kideríteni, miért? Nyugi Ikrek, ne görcsölj rá, eszedbe fog jutni! 

Rák

Ha egy új kreatív projekt indításán agyaltál, még ne vágj bele ma, Rák. A barátok és a családtagok versenghetnek a jelenlétedért, és elvonhatják a figyelmedet. Más kötelezettségek is akadályozhatják a vágyat, hogy belevágj. 

Oroszlán

Az utóbbi időben jól alakult a karriered, de nagyon stresszessé tett. Éppen ezért kellene most minden szabad percedet arra használnod, hogy levezesd a feszültségedet, és maximálisan kipihend magad. Gyerünk, Oroszlán, lazíts! 

Szűz

Már megtervezted a nyaralásodat vagy egy tavaszi kiruccanást? Olyan kellemetlenségek léphetnek fel, amik elbátortalanítanak és fontolgatni kezded, hogy lemondod. Ne aggódj, Szűz, holnapra megoldódhatnak a dolgok, de legalábbis másképp láthatod a helyzetet. 

Mérleg

A pénzügyek miatt komor állapotba süllyedhetsz, Mérleg. A felszínen úgy tűnhet, hogy soha nem fog megoldódni a helyzeted, de ez nem igaz. Ne add fel! Viszont ma inkább darálj le egy minisorozatot és kapcsolódj ki! 

Skorpió

Ma nem tudsz találkozni a szerelmeddel vagy a BFF-eddel? Ahelyett, hogy egész nap azon agyalnál, hogy nem vagy fontos, esetleg mással biztos jobban érzi magát, inkább foglald le magad. Itt a lehetőség filmmaratont tartani! 

Nyilas

Fáradtnak érzed magad, és talán unatkozol is kicsit. Valamivel el kellene terelni a figyelmedet! Menjetek el valahova a csajokkal vagy ha az nem opció, akkor nézd át a ruhatáradat, szabadulj meg attól, amire nincs szükséged, aztán sétálj egy nagyot, és nézz egy sorozatot.

Bak

Úgy tűnhet, a szerelmi ügyek sokkal lassabban haladnak, mint szeretnéd, Bak. Lehet, hogy te és Mr. Big le vagytok terhelve, és nem sokat tudtok találkozni. Frusztráló, de túl lesztek rajta! 

Vízöntő

A mai bolygóállás erős késztetést ébreszt benned az utazásra, Vízöntő. Ha teheted, kirándulj egyet, még akkor is, ha egyedül teszed vagy tervezzetek meg a szerelmeddel egy tavaszi kiruccanást!  

Halak

Úgy érzed, megváltozik a nézeted bizonyos intellektuális vagy spirituális dolgokkal kapcsolatban, Halak? A hagyományos értékek és eszmék ma különösen vonzónak tűnhetnek számodra, de te is tudod: nem maradhatsz örökké ugyanaz. Fogadd el, hogy épp változol.