A napi horoszkóp szerint ma a zodiákus tagjait teljesen beszippantja a saját fantáziájuk. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Menekülj bátran a fantáziavilágba a vágyad tárgyával. Tervezd meg a legvadabb álmod megvalósítását. Hagyd, hogy a képzeleted vezessen. Soha nem fogsz eljutni oda, ahova szeretnél, amíg el nem indulsz abba az irányba.  

Bika

Csalódott lehetsz a kapcsolatod miatt, mert úgy tűnik, több feszültséget okoz, mint örömöt. Senki sem mondta, hogy a szerelem könnyű, de nem kell, hogy nyomorúságos legyen. A kulcs a következő: ne stresszeld túl magad az apró dolgok miatt.  

Ikrek

A helyzetedtől függetlenül, Ikrek, a könnyebb utat szeretnéd választani. Lustaság söpör végig rajtad, és megpróbálod megkeresni a módját, hogy kibújj néhány felelősség alól. Még ha ez az ötlet most nagyszerűnek tűnik is, később valószínűleg bajba kerülsz miatta. 

Rák

A képzeleted a legjobb barátod, Rák. Nagy hasznát veszed a szerelmi életedben, ám a melóban hátráltathat vagy kellemetlenséget okozhat, ezért bölcsen teszed, ha ott inkább reálisabban közelíted meg a dolgokat. 

Oroszlán

Nem kis feszültség keletkezik a párkapcsolatodban, ráadásul nagy eséllyel egy banális dolog miatt. Talán egy félreértés okozza a zavart köztetek. Próbáljátok meg tisztázni a dolgot, mielőtt nagyon berágnátok egymásra. 

Szűz

Nagyon kedvezően alakul a szerelmi életed, és ettől rendkívül magabiztos leszel. Azonban légy óvatos, nehogy annyira meglóduljon a fantáziád, hogy olyat is beleláss a kapcsolatba, ami még nincs ott, mert csalódás érhet.  

Mérleg

Bár általában szeretsz mindkét lábbal a földön állni, most mégis van egy erő, ami arra ösztönöz, hogy bontsd ki a szárnyait. Vigyél több fantáziát a napodba és szabadulj fel egy kis időre a valóságtól, és engedd szabadjára a képzeletedet. 

Skorpió

A humorod valószínűleg feldobja a körülötted lévők hangulatát. Azonban ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba. Lehetnek olyanok, akiknek kényelmetlen a folyamatos tréfálkozásod.  

Nyilas

Valószínűleg egy ismerős illat beindítja a képzeletedet, Nyilas. Talán hirtelen visszakerülsz oda, amikor valakivel randiztál, akit imádtál. Ha a képzeleted beindul, nehéz lehet leállítani. Valószínűleg ma a fantáziavilágod a legjobb hely, ahová elbújhatsz.  

Bak

Konfliktusba kerülhetsz valakivel, aki nagyon emberbarát és adakozó, te viszont irreálisnak, és talán kissé visszataszítónak találod a viselkedését. Pontosan fogalmazd meg, mit érzel, de ügyelj arra, hogy ne sértsd meg az illetőt. 

Vízöntő

Ma nagyon vigyázz egy barátodra, Vízöntő. Ügyelj arra, hogy ne buzdíts automatikusan egy olyan tervet vagy nézetet, amiről tudod: rossz vagy kudarcra van ítélve. Próbáld megmenteni az illetőt attól, hogy nagy bajba keverje magát. 

Halak

A való világ és a fantázia birodalma között ingadozhatsz, Halak. Több mint valószínű, hogy a fantáziavilág nyer, de ez nem jelenti azt, hogy elveszíted a kapcsolatot a valósággal. Ha valaki össze tudja kötni a két világot, az te vagy.