A napi horoszkóp szerint ma nem lesz túl jó napjuk a zodiákus tagjainak, de számíthatnak egy kis segítségre! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy elérd céljaidat, Kos! Olyan, mintha egy túltömött homokzsákot cipelnél magaddal, és minden lépés hatalmas erőfeszítést igényel! A nagy kérdés az, biztos van szükség van erre vagy esetleg kevesebb erőfeszítéssel is célt érhetsz?

Bika

Vágyat érezhetsz új dolgok kitalálására, Bika. Szeretnél alkotni valamit. Ha teheted, kapcsold ki a telódat, és gyere le kicsit a netről. Így van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy igazán inspirált állapotba kerülj.

Ikrek

Ez a nap segíthet levetkőzni azokat a gátlásaidat, amik visszatartanak a fejlődéstől, vagy attól, hogy élj egy remek lehetőséggel. Engedj az ösztöneidnek, és meglátod, mi történik. Egy kicsit több társasági élet sem ártana a mai napon!

Rák

Meglehetősen modernnek tartod a gondolkodásodat, nem igaz, Rák? De valóban megszabadultál minden olyan elavult konvenciótól, ami korlátozhat? Ma rájöhetsz arra, hogy a gyakorlatban még mindig ragaszkodsz bizonyos régi szokásokhoz.

Oroszlán

Ma egy-két kollégád megpróbál beléd kötni vagy szándékosan megnehezíteni a napodat. A legjobb, ha semmit sem reagálsz, esetleg nevetéssel orvosolod a helyzetet. Ha nagyon frusztráló vagy kényes a helyzet, akkor inkább fordulj a főnökhöz!

Szűz

Kételyeid támadhatnak a megjelenéseddel kapcsolatban. Megkérdőjelezed a vonzerődet vagy azt, képes vagy-e egyáltalán mély benyomást tenni valakire. Szerencsére a nap végére oldódni fog a szorongásod és rájössz: egy kicsit eltúloztad a dolgokat.

Mérleg

Ma különösen érzékeny leszel a hozzád közel állók mindenféle igényére. Megvan az erőd ahhoz, hogy nagyobb harmóniát teremts a kapcsolataidban. Vedd számba mindenki vágyait, és hogy azok mennyire összeegyeztethetők a saját igényeiddel, illetve lehetőségeiddel.

Skorpió

A mai nap egy pihentető nap lehet, feltéve, ha meghúzod a határokat, ugyanis a családod, barátaid vagy főnökeid folyamatos kérésekkel, feladatokkal állnak elő. Ha nagyon nem tudod megkerülni őket, akkor legalább próbáld meg csak a legszükségesebbeket bevállalni.

Nyilas

Az elmúlt hetekben alaposan kielemezted a kapcsolataidat és úgy dönthetsz: némelyiket megerősíted, más kötelékeket pedig megszakítasz. Ezzel együtt ma lehetőséged nyílik új barátokra, akár új pasira is szert tenni.

Bak

Nehéz napokon vagy túl, Bak, de ma végre gondtalanul ébredsz, tele energiával és a karizmád is minden idők csúcsán van. Könnyűszerrel meghódíthatod azt, akit szeretnél, de akár fizetésemelést is kérhetsz bátran! A mai napon nincs számodra lehetetlen!

Vízöntő

Túlterheltnek érzed magad, Vízöntő. Még szerencse, hogy érkezik a segítség, ami átmeneti felüdülést hoz. Ragadd meg a lehetőséget, és egyúttal közben gondold át, mi jelenthetne hosszú távon megoldást.

Halak

Morcosnak érzed magad, Halak? Ne izgulj, mert nemsokára elmúlik a rossz kedved, és szerencsére addig is rendkívül megértően bánnak majd veled a kollégáid és a környezeted. Szerencsés vagy, hogy az évek során felhalmozott kedvességed most kifizetődik.