A napi horoszkóp szerint ma készüljenek arra a zodiákus tagjai, hogy nem minden alakul a terveik szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma erős vágy élhet benned, hogy kiszállj a mókuskerékből és szocializálódj, Kos. Meg is próbálsz elérni néhány barátot, de nem sok szerencséd van. Ha senkit sem találsz, akkor legalább ülj be a kedvenc kávézódba egy könyvvel és lazíts!

Bika

Meghívást kaphatsz egy társasági eseményre, amin nagyon szeretnél részt venni, Bika. Olyan emberek lehetnek ott, akikkel szívesen megismerkednél közelebbről, mert valamiféle segítséget remélsz tőlük.

Ikrek

Lehetőséged adódhat a munka vagy egy baráti kezdeményezésnek köszönhetően egy olyan helyre utazni, ahová mindig is szerettél volna. Ez nagyon izgalmas lehet, de nehézségekbe ütközhet a megszervezés.

Rák

A kalandokkal teli utazásokról és élményekről álmodozol, Rák. Valószínűleg unod a jelenlegi helyzetedet, és vágysz arra, hogy kitörj a mindennapi rutinodból. Ne aggódj, ki fogod találni, mivel dobhatnád fel a napodat.

Oroszlán

Ma nagyon erős lehet a vágyad, hogy a szerelmeddel  lógj, aki sajnos valamiért nem ér rá, és te persze mindjárt azt gondolod, hogy veled van a baja, ám erről szó sincs. Megéri rá várni, szóval ne vessz vele össze napközben!

Szűz

Az elmúlt napokban tapasztalt túlzott étel- és italfogyasztás miatt ma egy kissé megviselheti a gyomrodat vagy a lelkivilágodat, ha esetleg ráállsz a mérlegre. Semmi vész, Szűz, a napokban helyreállnak az étkezési szokásaid és a kilók is szépen eltűnnek.

Mérleg

Elhatalmasodhat rajtad a vágy, hogy találkozz Mr. Biggel, aki sajnos nem fog ráérni napközben, de egy rövid időre összefuthattok este. Ha mégsem, akkor holnap bepótoljátok a kimaradt napot.

Skorpió

Egy rosszkedvű családtag összezavarhat, Skorpió, és nyugtalanná tehet téged. Ne görcsölj emiatt túl sokat. Valószínűleg rossz passzban van, de idővel meg fog nyílni előtted vagy egyszerűen jobb kedvre derül.

Nyilas

Érdemes minél több időt a szabadban töltened, mert nagyszerű hatással lenne rád. Akár egyedül, akár társaságban lazítasz, sokat fog segíteni abban, hogy másképp lásd a dolgokat az életedben.

Bak

Az anyagi problémák járhatnak az eszedben, Bak. Hajlamos vagy arra, hogy aránytalanul felfújd őket, és azt gondold, rosszabbak, mint amilyenek. Próbálj meg kicsit tárgyilagosabban állni a gondjaidhoz!

Vízöntő

Ma tükörbe nézhetsz, és pánikba eshetsz a megjelenésed miatt, Vízöntő. Lehet, hogy kissé leharcoltnak tűnsz. Ennek ellenére valószínűleg sokkal jobban nézel ki, mint gondolnád!

Halak

A művészi képességeid ma kissé blokkoltnak tűnhetnek, Halak. Alig várod, hogy befejezz egy félkész projektet, de ezen a ponton lehet, hogy fogalmad sincs, merre indulj el vele. Ne ess pánikba! Csinálj valami mást egy-két napig!