A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjainak napja a pénz és a szerelem körül forog. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma feldobhatnak neked egy remek pénzkereseti lehetőséget. Még az is lehet, hogy az egyik barátnőd szeretne veled belevágni egy közös üzletbe. Talán ez pont, az, amire vágysz, szóval gondold át a dolgot!  

Bika

Régóta agyalsz azon Bika, hogy szeretnél vállalkozó lenni? A mai napon már megteheted az első lépést! Ha pedig valakivel közösen csinálnátok, együtt ugorhattok fejest ebbe az új kalandba.  

Ikrek

A mai Bika Hold olyan döntő fontosságú információt fog feltárni előtted, ami megváltoztathatja azt, ahogyan érzel valakivel kapcsolatban, de akár a kapcsolatotokat is teljesen átértékelheted. Fontos, hogy ne cselekedj elhamarkodottan!

Rák

Végre beérik a munkád gyümölcse, és siker koronázza az erőfeszítéseidet. Ez így tökéletes, kedves Rák, legalább lesz mit megünnepelni még a pasiddal a szerelmeteken kívül!  

Oroszlán

Feldobnak neked egy ritka jó lehetőséget. Kifejezetten nehezedre esik elhinni, hogy ez megtörténhet veled. Ez a mai több tekintetben is a meglepetések napja, hiszen a szerelmed is gondoskodni fog ma arról, hogy csodás élményben legyen részed. 

Szűz

Eléggé felhalmozódnak a teendőid mára, és bármennyire is tettrekész vagy, aggódsz, hogy vajon sikerül-e mindennel időben végezned, és nyugodtan romantikázhassatok este a szerelmeddel. Ne görcsölj, vedd lazán a kihívásokat! 

Mérleg

Keményen dolgoztál az előléptetésért vagy a fizetésemelésért, és most végre célba érhetsz. Akár a barátaiddal töltöd az estét, akár a pasiddal romantikázol, ünnepeljetek!  

Skorpió

Nagyon lelkes és optimista vagy, de ez nem is csoda. Épp egy hatalmas áttörés küszöbén állsz a karrieredben és a szerelmi életedben egyaránt. Végre megnyílnak előtted az ajtók, amikre mindig is vágytál.  

Nyilas

Ma különösen érdemes a megérzéseidre hallgatnod, Nyilas. Fantasztikus lehetőségeket sodorhat a sors az utadba: munkát, pénzt, szerelmet. Szóval bátran kövesd az ösztöneidet!

Bak

A Vénusz befejezi az utazást a jegyeden keresztül és óriási csinnadrattával búcsúzik tőled. Készülj, mert a szerelmed életed legszebb Valentin-napját varázsolhatja neked és olyan meglepetéssel állhat elő, amire nem vagy felkészülve.

Vízöntő

Ígéretes hírek jutnak a füledbe a karriereddel kapcsolatban. A jelek szerint hamarosan megkapod azt, amiért olyan keményen dolgoztál. Viszont a szerelmi életedben nem várt fordulat várható és szembe kell nézned azzal, hogy mindketten másra vágytok a pasiddal.

Halak

Egy utazási lehetőséget ajánlhatnak neked, esetleg üzleti célból, de az is lehet, hogy a Mr. Big lep meg vele V-nap alkalmából. Mindenesetre a karrieredben már szinte biztos a siker, és ez mélyreható és pozitív változást hozhat az életedben.