A napi horoszkóp szerint ma foglalkoztatni kezdi a zodiákus tagjait a sajátjuk és mások lelki világa. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Természetednél fogva belelátsz az emberekbe, Kos, és nem kell jól ismerned valakit ahhoz, hogy tudd, mi zajlik benne. Érdemes odafigyelni az ilyen benyomásaidra és az álmaidra is, mert meglepő dolgok juthatnak így a tudomásodra.

Bika

Meglehetősen nyugtalanító felfedezéseket tehetsz saját magadról és olyan régi traumákról, amiket már rég elfelejtettél, de még dolgoznak benned. Ideje lenne menekülés helyett szembenézni velük.

Ikrek

Talán nemcsak ma, hanem már jó ideje sokat gondolsz egy régi nagy szerelmedre. Meglehet, még mindig nem engedted el, vagy olyan fájdalmat okozott, amiből nem épültél fel. Nem gondolod, hogy ideje lenne dolgoznod a lelki sebeid begyógyításán?

Rák

Ma sikeresen kiboríthatnak a munkahelyeden Rák, és szeretnél felmondani, de a pénz miatti aggodalmak megakadályozhatják, hogy ezt megtedd. Mindenképpen újra kell értékelned a helyzetedet és talán melóhelyet váltani.

Oroszlán

Úgy érzed, nulla önbizalmad van. A múlt hibái visszatérhetnek, hogy kísértsenek, és belecsöppensz egy negatív gondolatspirálba, aminek az a vége, hogy azt elhiszed, semmire sem vagy jó. Próbáld meg felismerni: egyedi vagy, és olyan képességekkel rendelkezel, amik megkülönböztetnek mindenkitől.

Szűz

Általában nem foglalkoztatnak a lelki dolgok, meg a spiritualitás, de ma a felélénkült pszichés képességeid miatt érdekelni kezd a téma. Igyekezz hiteles forrásokra támaszkodni, ha szeretnél többet megtudni vagy tanulni.

Mérleg

Még mindig nem tudsz belevágni egy terved megvalósításába, talán azért, mert nincs meg hozzá a szükséges pénz. Ne ess kétségbe, Mérleg. Ez csak egy kis késés. Hamarosan stabilizálódik a pénzügyi helyzeted és végre léphetsz!

Skorpió

A napodat meghatározhatja valamilyen botrány, és egész nap ezen pörög a környezeted. Mindenki gőzerővel próbál többet megtudni, miközben folyamatos megy a pletyka. A legjobb, amit tehetsz, ha nem veszel részt benne, és megvárod, amíg valami biztosat lehet tudni.

Nyilas

Természetednél fogva intuitív vagy, Nyilas, de manapság még erősebbek lehetnek a megérzéseid. Ráadásul felszínre kerülhetnek a régi traumák is, hogy végre felold őket. Dolgozz a benyomásokkal és az emlékekkel, amik ma előtörnek benned.

Bak

Ma a szex és a romantika jár a fejedben, Bak. Különösen szenvedélyesnek érzed magad. Mi lenne, ha este feldobnád a dolgokat köztetek? Beszerezhetnél egy új szexi fehérnemű szettet vagy akár szerepjátékozhatnátok kicsit.

Vízöntő

Az egyik családtagod kissé lehangolt, Vízöntő, és késztetést érezhetsz arra, hogy felvidítsd, de ne tedd, mert a jó szándékod ellenére feszültséget idézhetsz elő. Biztosítsd a támogatásodról, és várd meg, amíg magától keres a társaságodért.

Halak

A pasidról szóló gondolatok megzavarhatnak abban, hogy hatékonyan végezd a melódat. Kísértést érezhetsz arra, hogy egész nap csetelj vele. Mindenkinek vannak ilyen napjai, szóval ne küzdj ellene, de azért a melóról se feledkezz meg!