A heti szerelmi horoszkóp szerint dúlni fog a love a párok életében, a szinglik pedig már ismerhetik a leendő pasijukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Örömteli hét elé nézel, tele boldogsággal. Párban élőként kellemes élményekre számíthatnak, és végre úgy érezheted, minden jól alakul az életedben. A szinglik szimpatizálni kezdenek egy idősebb férfival.  

Bika

A szerelmi életben fellendülésére számíthatsz. Romantikus élmények és boldog pillanatokat várnak rád. A közelmúltban tett aktív erőfeszítések gyümölcsöző eredményeket fognak hozni ezen a héten, elősegítve a kapcsolódás mélyebb kötelékét. A szinglik a hobbijuk űzése közben megismerkedhetnek valakivel. 

Ikrek

Kellemes hétre számíthatsz, Ikrek. A szerelmi életed élénknek ígérkezik, és rengeteg lehetőség adódik a kapcsolatod elmélyítésére. A hét vége felé azonban váratlan kihívások adódhatnak, de a rossz körülmények között is igyekezz fenntartani a békét. Sose feledd, hogy a pasid nem az ellenséged.

Rák

Ez a hét különös jelentőséggel bír majd számodra. A kölcsönös vonzalom elmélyül, és erősebb kötelékeket hoz létre közted és a szerelmed között. Az egyedülállókat meglepetés érheti, ugyanis vonzódni kezdenek egy fiatal kollégájukhoz vagy barátjukhoz. 

Oroszlán

Nagyon boldog leszel a héten Mr. Big mellett. A kölcsönös szeretet elmélyül, és erősebb érzelmi kötelékeket hoz létre. Még akár az összeköltözésen és a házasságon is elgondolkozhattok. A szinglik most remek passzban vannak, maguk is meglepődnek azon, mennyire jól érzik magukat pasi nélkül. 

Szűz

A csillagok szerint számíthatsz a párkapcsolatod fellendülésére, hiszen a kölcsönös vonzalom elmélyül és megerősödik köztetek. A boldogsággal teli időszak van láthatáron, ami közelebb hoz titeket egymáshoz. Egy közeli kollégáddal vagy barátoddal csodás pillanatokat élhetsz át és vonzódni kezdhetsz iránta.

Mérleg

Rengeteg munka vár még ezen a héten, de te végig a szerelmedre gondolsz. A Vénusz 22-én, kétévente egyszer találkozik a Marssal, és úgy érzed, most vagy soha: ledobod a bombát a szerelmedre és elmondod, mire vágysz. De mi van, ha előbb önmagaddal kellene törődni? A 24-ei Szűz telihold remek alkalom egy kis elmélkedésre.

Skorpió

Eléggé hullámzó lehet a kapcsolatod a napokban. Egyik nap minden tökéletes közted és Mr. Big között, a következő napon pedig már összevesztek és nem szóltok egymáshoz. Ez egy ilyen hét lesz, szóval a legjobb, ha nem erőltetsz semmit. Az egyedülállók viszont egy régi ismerősökkel jöhetnek össze.

Nyilas

Ezen a héten párkapcsolatodban felerősödhetnek a kihívások, és feszültséggel teli napokra számíthatsz. A jó hír viszont az, hogy annál édesebb és forróbb lesz a kibékülés, ami új lendületet ad a kapcsolatotoknak. Ne rémisszen, ha hullámzóan alakul a hetetek, a lényeg: mindig visszataláltok egymáshoz.

Bak

Megerősödik a kötelék közted és az imádottad között. A következő napokban semmi sem árnyékolhatja be a boldogságodat. Ha voltak korábban gondjaitok, most búcsút inthetsz azoknak. A szinglik életében megjelenhet az ex és a jegy szülöttei komolyan fontolgatni kezdik az újrakezdés.

Vízöntő

Légy óvatos, Vízöntő és kerüld a vitákat az imádottaddal. Mind a ketten feszültek lehettek és könnyen összekaphattok, de most hajlamosak lehettek eltúlozni a dolgokat. A szinglik számára sem alkalmas a hét a Nagy Ő megtalálásához, mert csak komolytalan pasik próbálják fűzni a jegy szülötteit.

Halak

A héten intenzív fog dúlni a love köztetek. Még az is lehet, hogy megtervezitek a nyaralást vagy az esküvőt, miközben a napokban izgalmas programokon vesztek részt. A szingli Halaknak most megéri kezdeményezniük, mert sikerük lehet a kiszemeltjüknél.