A napi horoszkóp szerint nehezére esik a zodiákus tagjainak visszarázódni a hétköznapokba. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Hamar észre fogod venni, hogy mennyire érzékeny a környezeted és nem akarnak bizonyos dolgokról beszélni. A legjobb, ha ma inkább csak önmagadra figyelsz, és nem hagyod, hogy mások lehúzzanak.

Bika

Nehezen indul be nálad a gépezet, Bika. Kedved sincs igazán a munkához, és sokat is vársz el magadtól. Csak a legszükségesebb feladatokat intézd el, és légy magaddal elnéző.

Ikrek

Könnyen vitás helyzetbe kerülhetsz, ha megpróbálod ráerőltetni a környezetedre az akaratodat. Légy kicsit megértőbb, és te se ess ma túlzásokba. Attól is óvakodj, hogy átvedd mások negativitását.

Rák

Ma ne hibáztass mindenért másokat. Vállalj felelősséget a tetteidért, Rák. A dolgok sajnos nem mindig úgy történnek, ahogyan szeretnéd. Egy kissé komoran indulhat az év, de holnapra minden más lesz.

Oroszlán

Vigyázz Oroszlán, ma kissé érzékenyek lehetnek az emberek. Nehezükre eshet visszarázódni a hétköznapokba, és emiatt talán nincsenek vicces hangulatban vagy könnyen félreértenek dolgokat.

Szűz

Nehezedre esik visszaszokni a mindennapokba és felvenni a ritmust. Ne is erőltesd a dolgot, inkább légy türelmes magaddal és másokkal is. Holnaptól minden sokkal könnyebb lesz.

Mérleg

Nyugtalan vagy, szorongsz, és úgy tűnik, nem tudod megfelelően kifejezni az érzéseidet. A mai napon ne várj csodát magadtól. Kell egy kis idő, mire újra felveszed a hétköznapok fonalát.

Skorpió

Motiválatlannak érzed magad, Skorpió. Ennek ellenére, akár akarod, akár nem, fontos, hogy elláss néhány feladatot. Nem kell kapkodni, csak haladj szép lassan és újra belerázódsz a mindennapokba.

Nyilas

Nagyon elfoglalt lehetsz ma. Nem esik nehezedre koncentrálni, kellően lelkes is vagy ahhoz, hogy ezerrel pörögj. Azért ügyelj arra, hogy nem kell mindjárt az év első napjain túlszárnyalni magad.

Bak

Kifejezetten úgy érezheted magad, mintha belecsöppentél volna egy szappanoperába. A munkahelyeden drámákkal kezded az évet, de még a szerelmi életed is tartogathat ma meglepetéseket.

Vízöntő

A mai napon mások drámájában találhatod magad. A legjobb lenne, ha elkerülnéd, mert villámgyorsan leszívhatják az energiáidat. Ha megteheted, tarts ma távolságot a környezeteddel szemben.

Halak

Nagyon érzékeny vagy ma, és könnyen megbántanak. Sőt,  valaki komolyan beléd állhat, de ott lesz a pasid, aki igazi lovagként lép fel és megvéd téged. A mai napon egész nap élvezheted a lovagias oldalát.