A napi horoszkóp szerint eluralkodik a feszültség és a káosz a zodiákus tagjainak életében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehet, ma nehéz lesz rájönni egy probléma gyökerére, Kos. Ahelyett, hogy emiatt stresszelni kezdenél, aludj rá egyet. Ráadásul az is megnehezítheti a napodat, hogy valaki hihetetlenül makacs hozzáállást tanúsíthat veled szemben. 

Bika

Ne feledd, Bika, ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni, ezért merj nagyban gondolkodni. Tele vagy ma szenvedéllyel és tettvággyal. Használd ki, mielőtt valaki megpróbál lehúzni téged! 

Ikrek

Van valaki a melóhelyeden, aki talán nem kedvel téged vagy egyszerűen irigy rád. Ez a személy ma csúnyán be is kavarhat a melóban és kellemetlenséget okozhat neked. Meglehet, ideje lenne elbeszélgetni vele, hogy mi a valódi problémája veled.

Rák

Ma igazán érdemes másokra támaszkodnod a melóban és a magánéletedben egyaránt. Még mindig parázol kicsit a korábbi csalódások miatt, mikor cserbenhagytak, de most a helyzet, és talán az emberek sem ugyanazok. Szavazz egy kis bizalmat! 

Oroszlán

Vigyázz Oroszlán, mert ma ok nélkül is beléd köthetnek az emberek. Ez egy ilyen feszült nap, és sajnos rossz módszert választhatnak az emberek arra, hogy levezessék a feszültségüket. Ne vedd a szívedre, mert nem veled van bajuk!

Szűz

Készülj arra Szűz, hogy ma kissé feledékeny lehetsz. Papucsban indulhatsz el a melóba, otthon felejtheted, amit nem kellene és a melóban is adódhatnak ilyen bosszúságok.

Mérleg

Légy elővigyázatos Mérleg, mert hamis, félrevezető infókat osztanak meg veled. Valószínűleg nem szándékosan, de feltehetően már mások is így kapták. Éppen ezért addig is ne foglalkozz a hallottakkal, amíg nem tudsz biztosat.

Skorpió

Ijesztő hírrel kereshet fel egy rokonod, de az is lehet, hogy csak félinformációkat oszt meg veled. Így vagy úgy, de alaposan rád ijeszt, és talán így telhet el az egész napod, mire végül kiderül: félreértetted őt vagy nem is olyan rossz a helyzet mint, ahogy előadta.

Nyilas

Erős vágyat érezhetsz, hogy elmenekülj a fantáziavilágba,  és soha többé ne térj vissza. Állj ellen a kísértésnek! Előbb gyorsan tudd le a melót, délután pedig jöhet a jól megérdemelt kikapcsolódás!

Bak

Gyerünk, Bak, állj ki magadért, mikor valaki beléd köt, mert nem tetszik neki az ötleted vagy valamilyen okból kifolyólag nincs megelégedve veled. Valószínűleg csak meg akar bántani, ezért se vedd komolyan, amit mond.

Vízöntő

Ma különösen aggódsz mások miatt, és sokat agyalsz azon, hogyan segíthetnél rajtuk. Ez nagyon szép Vízöntő, de közben ne feledkezz meg a saját lelki jólétedről sem. Azzal ki törődik, ha nem te? 

Halak

Fantáziavilágod ma különösen aktív lesz, Halak, és nyugodtan indulhatsz álomországba. Hagyd, hogy képzeleted vezesse a nap eseményeit. Ha megteszed, kellemesen és meglepő élményekben lesz részed.