A maszturbálás nemcsak a  jó szexuális élet alapja, hanem a boldog életé is — legalábbis a britek szerint, akik egészen megdöbbentő óraszámot töltenek azzal, hogy munkaidőben örömet szeretnek maguknak. Főleg most, hogy inkább a home office a nyerő! Bár gyanítjuk, ez igaz más országokra is! 😲

Már nem ciki a munkahelyi maszturbálás

A munkahelyi maszturbálás állítólag már annyira „elterjedt”, hogy egyáltalán nem számít cikinek, sőt! Sok helyen a munkaadók is tisztában vannak azzal, hogy egy kis örömszerzés után jobban tudnak teljesíteni az alkalmazottai, ezért inkább adnak egy fél órás pihenőt — még akkor is, ha nem home office-ban, hanem bent a munkahelyen történik a dolog! Durva, nem? 

A britek például annyira rászoktak a dologra, hogy 14%-uk szinte mindennap maszturbál  a munkahelyén „stresszlevezetés” céljából. Ez nagyjából 7 millió ember, szóval azért elég sok még így is! 

A pasik többször maszturbálnak, mint a nők

A meglepő adatokat kimutató felmérés 2000 alkalmazott munkahelyi maszturbációs szokását kérdezte meg és kiderült, hogy a férfiak legalább háromszor több alkalommal (!)  szereznek örömet maguknak a munkavégzés alatt, mint a nők.

A kutatás azt is nyilvánosságra hozta, hogy ezek a férfiak hetente legalább 2-3 alkalommal maszturbálnak a munkahelyükön, ami minden egyes alkalommal kb. 25-40 percet vesz igénybe. Ezek a percek pedig mind kifizetésre kerülnek, szóval... Ha azt nézzük, még meg is éri kicsit kényeztetni magadat munka közben!😛 Állítólag nemcsak a kedved lesz jobb tőle, hanem a munkamorálod is, tehát hajrá! Arra azért ügyelj, hogy ne lásson meg senki, mert az nagyon ciki lenne! 💋

Via