A férfi maszturbáció témája gondolatok és megállapítások végtelen tárháza. Egyszerűen mindegy, mennyit beszélünk róla, mindig lesznek meglepetések. Most ebből hoztunk ötöt. 

Ez tőled teljesen független

Sok nőre sokként hathat, amikor rájön, hiába élnek aktív nemi életet, a párja mégis maszturbál. Nos, ez a pasiknál egy tőlünk teljesen független dolog. Nincs ezzel semmi gond,  nem téged minősít, nem veled van problémája.  A férfiak nagy része ha kapcsolatban él, ha nem, imád maszturbálni. 

Meddig tart?

Teljesen változó, hogy melyik férfinek mennyi idő kell, hogy orgazmusa legyen az önkielégítés során. Az azonban biztos, hogy nem szabad párhuzamot vonnod aközött, mennyi időbe telik, hogy egyedül, és mennyi időbe, hogy veled, egy aktus során elmenjen.

Mikor?

A férfiak, saját bevallásuk szerint este, lefekvés előtt, és a fürődszobában szeretnek a legjobban maszturbálni. Ezen nem kell sokat magyarázni: nem túl meghitt és romantikus: tiszta praktikum.

Mivel?

Most jön az a rész, amit még pusztán  olvasva is elszégyelli magát az ember.  Vannak férfiak, akiknek nem elég a kezük, evidens lenne, hogy kifejezetten erre gyártott szexjátékokkal dobják fel az önkielégítést. Ám a történelem során láttunk már extrém dolgokat. Voltak, akik lebuktak már porszívóval, radiátorral, görögdinnyével, de grapefruittal is. 

Nem csinálhatjuk jobban, mint ő 

Sajnos közte és a keze között oly szoros, elválaszthatatlan és kirobbanthatatlan kötelék van, hogy kár is vele versenyezned. Te teljesen más élményt adsz, így meg se próbáld eltanulni az ő tempóját és kézmozdulatait. Van ő és a keze, és te és ő. És ez így van a legnagyobb rendben. 

Via