A napi horoszkóp szerint konfliktusba keveredhetnek a zodiákus tagjai, és fájdalmas döntéseket kell hozniuk. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma nagyon ihletett állapotban leszel, Kos. Érdemes leírni a gondolataidat, vagy lerajzolni a fejedben felbukkanó képeket. Ugyanakkor, azt is érezheted, hogy ráhangolódtál mások gondolataira, érzéseire, és nagyon nem tetszik az, amit átveszel!

Bika

A csoportos tevékenységek sok időt és energiát igényelhetnek ma, talán túl sokat is. Valószínűleg így kevesebb időd jut önmagadra, de végül nem fogod bánni Bika, mert elégedettséggel tölt el a családod, a barátaid és akár a kollégáid öröme.

Ikrek

Könnyen lehet, hogy ma túlórázol, de nem azért, mert nincs más lehetőséged, hanem mert te döntesz így. Persze attól még hiányozhat a kávé a barátokkal vagy a meghitt összebújás a pasiddal, ezért akkor már igyekezz a mai napon mindent befejezni!

Rák

A tested és a lelked ma úgy tűnhet, hogy nincs egyensúlyban. Egy részed szeretne kiszakadni a társadalomból és spirituálisabb életet élni, de a kötelezettségek és a jelenlegi életmódod nem teszi ezt lehetővé. Próbáld megtalálni az egyensúlyt a kettő között!

Oroszlán

A pénz miatt kaphatsz össze a pasiddal vagy a családoddal. De még az is lehet, hogy egy baráttal, akinek tartozol vagy éppenséggel fordítva. A dühös egymásnak esés nem túl célravezető, ezért csak akkor beszéljetek, ha elég higgadtak vagytok.

Szűz

Esélyt kaphatsz ma egy kis pluszpénzre, esetleg túlórázással. Ez azonban felboríthatja a napi programodat a barátokkal vagy a szerelmeddel. Ha szükséged van rá, akkor vállald be bátran, majd kárpótolod azt, akivel nem tudtál találkozni.

Mérleg

A mai napon a szokottnál is jobban közeledhet egy kollégád és ideje döntened, hogy fogadod a közeledését vagy sem. Ma nincs igazán jó döntés Mérleg, mert ha elutasítod, megsértődhet, ha összejössz vele, a többi kolléga neheztelhet rád.

Skorpió

Már rá vagy készülve, hogy az estédet Mr. Biggel töltöd, de sajnos közbejöhet valami, ami miatt nem tud veled találkozni és ez érthető módon frusztrál. Gondolj arra, hogy majd holnap bepótoljátok, és ne mérgelődj emiatt egész este.

Nyilas

Sajnos egy nem várt szituáció miatt ma választanod kell, melyik a fontosabb: a magánélet vagy a karrier. Bármelyiket is válaszd, végül így is összeveszhetsz a pasiddal vagy azzal a személlyel, aki áldozatnak érzi magát vagy aki miatt te hoztál áldozatot.

Bak

Ma a legkevésbé sem látod az alagút végét, és el is töprengsz azon, mi értelme így dolgozni. Érthető, hogy ki vagy ábrándulva, de azért még ne írd le magad. Holnap megint teljesen más színben fogod látni a dolgokat!

Vízöntő

Nagyon fontosak számodra a kapcsolatok, és bizony azok is, amiktől valamiféle előnyt remélsz. Ma egy összejövetel vagy találkozó miatt el kell halasztanod egy programot, és kissé berághat rád az, aki várta ezt a napod. Ne aggódj, meg fog enyhülni!

Halak

Egy projekt, amin régóta dolgozol Halak, végre pénzt hozhat neked, de az is lehet, hogy előléptetnek, esetleg egy bónusszal jutalmazzák az erőfeszítéseidet, és ez teljesen váratlanul ér. Viszont épp jókor történik, hiszen nagy szükséged van a pénzre.