A napi horoszkóp szerint a mai nap csupa meglepetést tartogat a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Láthatóan bántja valami a szerelmedet, de valószínűleg az nem járható út, hogy megkéred, ossza meg veled az aggodalmát. Kénytelen leszel türelmesen kivárni, amíg felfedi előtted az érzéseit, problémáit.

Bika

Ma különösen felkelti az érdeklődésedet a pszichológia. Néhány új téma, amiről esetleg nemrég olvastál, teljesen lázba hoztak. Kiváló ez a nap ahhoz, hogy egy kis kutatómunkát végezz!

Ikrek

A mai napon téged is meglep, hogy mennyire foglalkoztatni kezd az ezotéria. Szereted földhözragadtnak és realistának gondolni magad, de ma ellenállhatatlannak találhatod a misztikát.

Rák

Meglepően izgalmas beszélgetésben lesz részed a kollégáiddal vagy a barátaiddal. Rejtélyeket kezdtek megfejteni, problémákat igyekeztek megoldani, világsztárokat, filmeket beszéltek ki, és azon kapjátok magatokat, hogy villámgyorsan elrepült az idő.

Oroszlán

Egy kedves kollégád furcsa körülmények között mondhat fel, és ez sokkolhat téged. Azon kezdesz töprengeni, hogy mi állhat a távozása mögött. Valószínűleg mindenféle pletyka kap szárnyra, de nem lesz köztük az igazság. És ma nem ez lesz az egyetlen dolog, ami lesokkol!

Szűz

Bizonyos spirituális események egy nagyon erős gyógyító élményhez vezethetnek, Szűz. Az elfojtott múltbeli traumák felszínre kerülhetnek, de így legalább feldolgozhatod őket, és búcsút inthetsz a lelki fájdalomnak.

Mérleg

Szereted a detektívtörténeteket, Mérleg? Ha igen, akkor ma hasznosnak találhatod, hogy annyi Sherlock Holmest néztél. Felmerül egy bizonyos rejtély, és mindenáron ki akarod majd nyomozni az igazságot.

Skorpió

Felmerülhet egy remek pénzszerzési lehetőség, de meglehet, hogy nem vagy tisztában teljes mértékben a részletekkel. Addig semmibe se egyezz bele, amíg nem vagy tisztában mindennel!

Nyilas

Lehet, hogy néhány bosszantó feladattal kell ma foglalkoznod, Nyilas. Valószínűleg nagy figyelmet igényel, ezért, ha teheted, már a nap elején kezdj el velük foglalkozni, amíg friss vagy.

Bak

Egy lenyűgöző cikk, amit ma olvasol, arra sarkall, hogy kipróbálj valami újdonságot, esetleg életmódot válts. Előbb tudj meg többet a dologról, és csak azután vesd bele magadat, ha még mindig az lesz a célod!

Vízöntő

Valami eltűnt, és talán az egész háztartást mozgósítod, hogy megtaláld. Nyugi Vízöntő, jó esély van arra, hogy megtalálod, amikor már lemondtál róla, méghozzá egy olyan helyen, amire nem is gondoltál volna.

Halak

Valaki vagy valami eltűnt, Halak. A pletyka futótűzként terjedhet, hiszen mindenki egyből a legrosszabbra gondol. Végül mindenkit megkönnyebbül és talán csalódik, amikor ez a személy/dolog felbukkan, és kiderül az igazság.