A napi horoszkóp szerint a zodiákus tagjai maguk alatt lehetnek, mert azt érzik, nem úgy haladnak az életben, ahogyan szeretnének. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nehézség érheti a családodat, Kos. Te persze próbálod megoldani a feszültséget és valamiképp segíteni nekik. Néha az is elég, ha meghallgatod őket. Nem a te feladatod megoldani mások problémáit!

Bika

Ma egy meglehetősen elszomorító pletykát hallhatsz egy vagy több ismerősödről, vagy esetleg a munkahelyedről. Azonban az információ nem biztos, hogy teljesen igaz. Próbálj meg utánajárni a tényeknek.

Ikrek

Egy személyes vagy szakmai projekt, amin dolgoztál, lassabban halad, mint ahogyan azt szeretnéd. Elgondolkodhatsz azon, hogy ez azért van-e, mert valamit nem jól csinálsz. Ez valószínűleg nem így van, és más okról van szó.

Rák

Ma úgy érezheted, megfojt a jelenlegi helyzeted. Talán munkahely- vagy szakmaváltáson gondolkodsz, vagy azt fontolgatod, hogy egy egzotikusabb helyre költözöl. Gondold át alaposan a terveidet, mielőtt bármit is döntenél.

Oroszlán

Kételkedni kezdesz a képességeiben, és emiatt nagyon frusztrált lehetsz. Nincs veled probléma, Oroszlán. Nem kell más, mint egy kis összpontosítás, koncentráció és kitartás.

Szűz

Ma besokallhatsz a gyors változásoktól és fejleményektől az életedben, Szűz. Új barátok, új ismeretek és új lehetőségek hemzsegnek az életedben. Meg kell állnod egy kicsit ahhoz, hogy felfogd, mi történik az életedben, és mehetsz tovább.

Mérleg

Az az energia, ami az elmúlt hetekben előre hajtott, úgy tűnhet, ma hirtelen eltűnt, és ez pillanatnyi pánikot okoz. Nyugi, Mérleg! Arról van szó, hogy túl gyors volt a tempó az utóbbi időben, és valamikor le kellett lassítani. Hamarosan újra felpörögsz!

Skorpió

Egy pillantást vetsz ma az életedre, és úgy érezheted, még nem tartasz ott, ahol lenni szeretnél. Kezdesz kételkedni abban, hogy valaha is jól alakul-e a sorsod. Próbáld meg elterelni a figyelmedet olvasással vagy esetleg egy filmmel. Ez az érzés elmúlik holnapra!

Nyilas

Kétségeid támadhatnak a céloddal kapcsolatban, mert mikor megosztod őket másokkal, nem támogatnak benne, de legalábbis közömbösek, ami megzavarhat téged. Tarts ki bátran az elképzeléseid mellett!

Bak

Előfordulhat, hogy a barátokkal vagy a szerelmeddel való találkozást el kell halasztani a meló vagy más kötelezettséged miatt. Ez felkavarónak bizonyulhat, Bak, különösen azért, mert úgy érzed, csalódást okozol másoknak, de sajnos előfordulnak ilyen helyzetek.

Vízöntő

Az elmúlt hetekben az egészségi állapotod javult, Vízöntő, de ma valószínű, hogy egy kicsit megint rossz passzban vagy. Ennek feltehetően nem más az oka, mint a stressz. Amíg nem csökkented az életedben, sajnos minden pihenés kevésnek tűnhet.

Halak

Lehet, hogy izgalmas estét terveztél a barátaiddal vagy a pasiddal, de el kell halasztanod a rajtad kívül álló okok miatt. Ez kiábrándítónak és frusztrálónak is bizonyulhat, Halak, de nem sokat tehetsz ellene.