A hétvégi Hold-Plútó együttállás felszínre hozza az elfojtott érzéseket, vágyakat, és új irányba terelheti az ember életét. A horoszkóp szerint ezt tapasztalhatja meg ez a 3 csillagjegy is:

Oroszlán

Most érdemes csak igazán bízni az univerzumban, Oroszlán. Szembe kell nézned azzal, hogy a párkapcsolatod vagy valamely baráti köteléked már nem működik. Sőt, talán mérgező személlyel van dolgod. Nem könnyű ezt beismerni, de szükségszerű. A hétvégén az események eljuthatnak arra a pontra, amikor úgy döntesz: ideje véget vetni a kapcsolatnak. Ne sajnáld, mert valószínűleg egy sokkal nagyobb fájdalomtól és csalódástól óvhatod így meg magadat.

Nyilas

Meglehet, kétségek gyötörtek mostanában a szerelmeddel vagy a kiszemelteddel kapcsolatban. Nem tudtad eldönteni, hogy belevágj-e a kapcsolatba, vagy ha már benne vagy, mennyire vedd komolyan. A hétvégén a csillagok egy fantasztikus meglepetéssel készülnek, ami minden kétségedet eloszlathatja. Valószínűleg megbizonyosodsz arról, hogy a tökéletes személy mellett vagy, és szintet léphet a kapcsolatotok, illetve szingliként tudatosulhat benned: meglelted a lelki társadat.

BAK

Talán már régóta foglalkozol a spiritualitással, de az is lehet, hogy a napokban lesz lehetőséged belekóstolni, akár az ismerőseid körében. Olyan tapasztalásban lesz részed, ami mindent megváltoztat az életedben. Átformálja a gondolkodásodat, és esetleg a kapcsolataidat is. Úgy érezheted, szakítanod kell a régi életeddel és bele kell vágni egy teljesem újba, akár a világ egy távoli pontján.