A hétvégi horoszkóp szerint egyesek kapcsolata felmelegedik, másoké viszont teljesen kihűl. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Meglepetés! Készen állsz egy fontos dolog megtételére a kapcsolatodban. Pedig nehéz volt meggyőzni magad, de rájöttél: bizonyos dolgok - főleg a pasid - túl jók ahhoz, hogy lemondj róluk. Ez a szinglikre is igaz lehet, akik belátják, hogy egyáltalán nem olyan rossz a srác, aki próbálja őket meghódítani.

Bika

Talán már kezdtél lemondani a kapcsolatodról, de most történhet valami, ami visszaadhatja a pasidba való hitedet, és úgy tűnik: működhet a dolog kettőtök között. De ugye tudod, hogy ezért dolgoznotok is kell? A szingli Bika is azt hiheti a randi után, elúszott a hajó, de kellemes csalódás érheti.

Ikrek

Először ijesztő dolog lehet megosztani valakivel, mit érzel iránta, de most megjöhet a bátorságod hozzá. Ugyanakkor ez  fordítva is igaz lehet, és előfordulhat: neked vallanak szerelmet. A párban élők is számíthatnak szívhez szóló vallomásokra, amik megváltoztathatják a kapcsolatukat.

Rák

Sokat gondolkodsz a jövőn, kedves Rák, és eldöntöd, mikor szeretnél férjhez menni, vagy mikor szeretnél gyermeket vállalni. Jobb is, ha megvizsgálod, mire vágysz és milyen lehetőségeid vannak, így tervezheted a jövőt, és elkerülheted a felesleges meglepetéseket. A párban élők ne felejtsenek el a pasijukkal is beszélni a terveikről.

Oroszlán

Jó érzés átbeszélni a dolgokat a pároddal, ugye? Ha megnyílsz arról, hogy mi jár a fejedben, az lehetővé teszi számodra, hogy megtudd, mire vágyik a szerelmed, és akár az is kiderülhet: ugyanazt akarjátok. Akár régóta együtt vagytok, akár ismerkedtek, egyre közelebb kerültök egymáshoz, és kezditek egymást a „legjobb barátok” kategóriába sorolni.

Szűz

Nem vagy biztos a dolgodban. Együtt maradni vagy inkább szétválni? Erről csak te dönthetsz. Érdemes lenne beszélned az érzéseidről a pasiddal, mert még az is lehet: képesek vagytok változtatni a kapcsolaton. Az egyedülállók viszont megerősödnek, és újra képesnek érzik magukat arra, hogy randizzanak.

Mérleg

Úgy érzitek a szerelmeddel, eljött az idő. Ideje összeköltözni, összeházasodni vagy gyereket vállalni. A hétvégén el is kezditek megtervezni a részleteket. A szingliket most több srác is meg akarja a hódítani, és nehezükre eshet kiválasztani a szerencsést. Igen Mérleg, csak egy pasid lehet, legalábbis úgy fair…

Skorpió

Készen állsz arra, hogy megvitass egy nehéz témát a szerelmeddel, de mindenképpen személyesen tedd, mert úgy nagyobb a sikerre való esély. Érdemes lenne most elutaznotok vagy kirándulnotok, mert egy új élmény még közelebb hozna titeket egymáshoz. Az egyedülállók pedig nem bánják meg, ha kinyilvánítják a tetszésüket a kiszemeltjüknek.

Nyilas

Talán mindkettőtöket nehézségek sújtanak, de a jó benne az: ez közelebb hoz titeket egymáshoz. Viszont igazán tapasztalhatjátok, hogy jóban-rosszban kitartotok egymás mellett, és ez lehetővé teszi, hogy megoldjátok a gondjaitokat. Most olyan dolgot mondhat vagy tehet a szerelmed, amitől rengeteget nő a szemedben.

Bak

Egy kicsit aggódsz Bak, mert úgy érezheted: az imádottad szakítani akar. Célszerű lenne beszélned vele erről, mert ha még így is van, menthető a kapcsolat, ha mindketten odateszitek magatokat. Amennyiben szingliként ér csalódás, mert nem jött össze a dolog a pasival, gondolj arra: legalább nem rabolta az időt az igazitól.

Vízöntő

Egyfajta „szakítási hangulat” söpörhet át rajtad. Meglehet, megint elfog a szabadság utáni vágy, és ezt az embered is érzi. Ha valóban boldogtalan vagy, akkor érhető a dolog, máskülönben talán még egy kicsit ki kellene tartanod mellette, és rájönnél, működhet a kapcsolat, mert nem akar kalitkába zárni. Hogy döntesz?

Halak

Úgy tűnik, néhány barátod aggódik miattad és nem tetszésüket fejezhetik ki a pasiddal vagy a kiszemelteddel kapcsolatban. Természetesen te döntöd el, kire hallgatsz és kire nem. De mindenképpen ajánlatos meghallgatni őket. Légy óvatos Halak, nehogy csalódás érjen!